А, пък ти знаеш ли, че в България голяма част от медицинския персонал не си мие ръцете след тоалетна?
Наблюденията ми са спорадични и не мога да вървя от частното към общото, но става за контрапункт на твоята теза. Много обичам генерализиране като "цял свят" или "всички".
Обер, кой в България си мие ръцете след ....
То да свикнем да си закопчаваме панталоните в тоалетната, а не като излезем, пак ще е нещо, а да си видял сервитьор, да си оставя кърпата пред тоалетната, айде че ако продължим,хората ще ядат само в къщи!
/бил съм барман, не ме карай да отварям темата.../
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Волк, това, което разправяш е доста неприятно и наливаш вода в моята мелница, а именно - не е важно какви са китайците, а ние що за паплач сме.
Това е къде по-важно, защото контактите ми с китайци са по-скоро екзотични, докато с българите са ежедневие.
Тедо, всички се правят на големи непукисти, обаче елементарната хигиена е задължителна. В баскетболния ни отбор всички пиеха от една бутилка с изключение на мен и ми се смееха. Когато обаче, единият от тях се тръшна с хепатит, другите си глътнаха езиците. То, не случайно популярното й име е "болестта на мръсните ръце". Пък, който си мисли, че жълтеницата е лека настинка...
...В баскетболния ни отбор всички пиеха от една бутилка с изключение на мен и ми се смееха. Когато обаче, единият от тях се тръшна с хепатит, другите си глътнаха езиците...
Когато стана това не беше най-активният сезон и играехме рядко. Другите, обаче се бяха поизнервили, а лекарят му беше забранил да се поти пред хора бая време. Сега вече всеки си носи своя бутилка.
Коментар