Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайски манджи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Китайски манджи

Признавам, че съм пристрастен - обичам китайските манджи! Само не казвайте, че са

Знаеш ли, че в цял свят китайците плюят в супата на тези клиенти които не са им симпатични?!

Ако това не ти стига имам цяла торба с гадости от китайската кухня...

Коментар

А, пък ти знаеш ли, че в България голяма част от медицинския персонал не си мие ръцете след тоалетна?

Наблюденията ми са спорадични и не мога да вървя от частното към общото, но става за контрапункт на твоята теза. Много обичам генерализиране като "цял свят" или "всички".

Коментар

Искаш ли да те свържа с човек който е работил в канадски китайски ресторант?

Коментар

А искаш ли да те заведа в реномираното българско лечебно заведение, където без много чакане ще станеш свидетел на случката от моята теза?

Коментар

Обер, кой в България си мие ръцете след ....
            То да свикнем да си закопчаваме панталоните в тоалетната, а не като излезем, пак ще е нещо, а да си видял сервитьор, да си оставя кърпата пред тоалетната, айде че ако продължим,хората ще ядат само в къщи!

/бил съм барман, не ме карай да отварям темата.../

Коментар

Важното е да не си пикаеш на ръцете!
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Затова се въздържах да кажа къде частично пикаят китайците!!!

Както се казва - "азиатско коварство и жестокост!"

Коментар

Аааа и дезинфекция
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Паджеровод, да ти е сладко и не ни слушай, то дали ядеш варено шкембе или китайски гов..а - все тая!

Коментар

Истина е китайците не са големи чистници, но на кой му дреме? ако постоянно си мислиш кое колко е гнусно

Най се дразня от префърцунени гнусливци! Познавам един, който не би ял ако някой му пипне вилицата - дори жена му или детето

Или пък си маха лука и магданоза от салатата?

Казват, че кубинския ром е най-добър, защото негрите дъвчат и плюят захарната тръстика /да ферментира по-бързо/... и к"во - дай да не пиеме ром?

или отиваш на ресторант, поръчваш си кюфтета и след това виждаш, че готвача е с една ръка Ми ще си ги изядеш - да няма да ги хвърлиш я!
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Волк, това, което разправяш е доста неприятно и наливаш вода в моята мелница, а именно - не е важно какви са китайците, а ние що за паплач сме.

Това е къде по-важно, защото контактите ми с китайци са по-скоро екзотични, докато с българите са ежедневие.

Тедо, всички се правят на големи непукисти, обаче елементарната хигиена е задължителна. В баскетболния ни отбор всички пиеха от една бутилка с изключение на мен и ми се смееха. Когато обаче, единият от тях се тръшна с хепатит, другите си глътнаха езиците. То, не случайно популярното й име е "болестта на мръсните ръце". Пък, който си мисли, че жълтеницата е лека настинка...

Коментар

Спокойно, мизерии правят само ако се надуваш и се държиш надменно с тях...

И помнят дълго, направи ведъж скандал, после се чуди след три месеца защо ти е солена супата!

Айде стига толкова гадости!

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
                            ...В баскетболния ни отбор всички пиеха от една бутилка с изключение на мен и ми се смееха. Когато обаче, единият от тях се тръшна с хепатит, другите си глътнаха езиците...
                            ама от тях никой не се разболя или?
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Когато стана това не беше най-активният сезон и играехме рядко. Другите, обаче се бяха поизнервили, а лекарят му беше забранил да се поти пред хора бая време. Сега вече всеки си носи своя бутилка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X