Някога, преди много години, когато съпругата е била болна, или в напреднала бременност, а понякога и просто за разнообразие, мъжете си вземали жена, която да я замести в леглото... Имената, с които са наричали тези жени, са различни във времето и имат различни нюанси, от скрито одобрение, до открито порицание и откровена злоба... „любовница”, „извънбрачна връзка”, „гадже” ( или „гаже”, странно защо, тъй като тази дума е дошла от староегипетски и означава „женско животно за разплод”
), но сякаш за случая за който се каня да разкажа, най-подхожда „наложница”. Вероятно думата произлиза от „налагам”, в смисъл налагам си волята над въпросната жена.
До тук с историко-филолофическите и етимологически бележки, сега по същество:
Ситуацията в която изпаднах ме подсети за древните обичаи... Разболяха се и двете ми любими... Няма да коментирам въпроса, защо са две, просто са две. Приемете го като факт... „се ла ви”... Когато човек е свикнал години наред да усеща до себе си присъствието на любимата, трудно преодолява самотата, някои дори не успяват... В този изключително труден за мен момент се срещнах с Нея.
Тя:
Индианка! Мургава! Мургава, та чак черна... Не, не, не си го и помисляйте, не я срещнах край магистралата...
Изглеждаше унила и дори леко немърлива, отчаяна, изоставена... В последствие се оказа, че най-безцеремонно е била зарязана от две години... Под външното и безразличие имаше нещо смущаващо. Апатичното и тяло не можеше да скрие излишъка от енергия и жажда за живот, нов живот... Тя е от тия, които те грабват от пръв поглед, без дори да разбереш как и защо...
Предадох се! Всъщност дори и не се опитах да се съпротивлявам... Влюбих се като ученик... до уши...
Статутът и на наложница приключи, преди да е започнал!
Обичаме се... ще се вземем!
Още няколко думи за нея. Тя е принцеса от някакво северно-американско племе – Чероки, но като една истинска дама, гордееща се със знатния си произход, държи да се обръщат към нея с родовата и титла - Гранд. Тринадесет годишна. Все още имаме езикови затруднения, та така и не разбрах, защо ми се похвали, че е ограничена (Limited)
... Похвали ми се още, че в името с възлописа на южноамериканските индианци се добавяли пет възелчета, интервал, две възелчета... било нещо свързано с някакви обеми, енергийни полета и други индиански измишльотини... Изкушавам се да ви разкажа още за ниския и, мъркащ като ягуар глас, за меката и и възбуждаща при допир кожа, но май ще навляза в много интимни подробности...

До тук с историко-филолофическите и етимологически бележки, сега по същество:
Ситуацията в която изпаднах ме подсети за древните обичаи... Разболяха се и двете ми любими... Няма да коментирам въпроса, защо са две, просто са две. Приемете го като факт... „се ла ви”... Когато човек е свикнал години наред да усеща до себе си присъствието на любимата, трудно преодолява самотата, някои дори не успяват... В този изключително труден за мен момент се срещнах с Нея.
Тя:
Индианка! Мургава! Мургава, та чак черна... Не, не, не си го и помисляйте, не я срещнах край магистралата...

Предадох се! Всъщност дори и не се опитах да се съпротивлявам... Влюбих се като ученик... до уши...
Статутът и на наложница приключи, преди да е започнал!
Обичаме се... ще се вземем!
Още няколко думи за нея. Тя е принцеса от някакво северно-американско племе – Чероки, но като една истинска дама, гордееща се със знатния си произход, държи да се обръщат към нея с родовата и титла - Гранд. Тринадесет годишна. Все още имаме езикови затруднения, та така и не разбрах, защо ми се похвали, че е ограничена (Limited)

Коментар