Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой къде е ходил? :-)))

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Да бе, какви времена настанаха, няма вече мръфки...всичко е соя...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

преди няколко години с един приятел се разхождахме из тревненския балкан,ама доста на височко,джиткам си с нивата ,тук къша ,там две,може би над 15 къщи намерихме ,и човек там не е стапвал в поне близките10-15 години
      в една ми направи силно впечатление ,масата беше така подредена все едно хората сега слагат за обяд прах поне два пръст върху всичко,и мен ме побиха тръпки
      а тук в троян имаме една къща викат и там Пандурското ,е преди доста време са били д6-7 къщи ,ама сега е само една по свястна,ама циганчетата нещо почнаха да се навъртат и незнам дали и пантите на вратата няма да откраднат,ам то сега вече с джипа излизам зор до там ,а преди години с москвич и волга се ходеше до там,ама дървари,сасипаха пътя,ама шще ми паднат ,и тогава двойна машиносмяна на ЧТЗ-то
      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

аз пък съм бил в уйевац, не се бъзикам, в сърбия е , на около 150 км от бг границата.а пък тука веднъж бях в плевен - село, голямо колкото центъра на горна баня, основано 1878 г. и кръстено на битките при плевен от руско - турската война
        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

В Плевенско на р. Искър има едно село Глава... Е, там наистина хората са с много големи глави /не се майтапя/!
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
            Преди 2 години попаднах по едни горски пътища в Рила на една доста голяма изоставена къща. Дървена, с разни стопански пристройки и тн... Обърках пътя обаче нали съм упорит и драпам с Вранглера...лято, топло, хубаво време...и пътя все по-лош и по-лош, личи си че от много време не е минавано, ама аз упорит - все някъде ще ме изведе. А аз за езерата се бях запътил...И по едно време излизам на една поляна и виждам съотвентата къща. Слизам и се запътвам към нея...Празна, изоставена много отдавна, и нищо непипнато...разни животинки изяли разни парцали вътре, търкалят се празни шишета и разни кутии, чинии с засъхнали неща на масата...и вятъра леко почуква с прозореца...той счупен, сигурно го е тряснал като е по-силен... Направо ми полазиха тръпки по гърба, все очаквах в някой ъгъл да открия някой скелет в дрипи... Излизам навън и какво да видя, това което си мислех че е полянка всъщност доста мочурливо място било, джипа потънал вече почти до главините...И от там газ...през някакви гигантски бурени (не знам защо по планините стават такива огромни обаче всички сме ги виждали), обратно на коловоза и дим да ме няма...Поуспокоих се чак когато излязох на по-приличния път... После разказах на хижаря за моите скиторения и той ми каза "А, знам го това място, ти много далече си отишъл, то е чак зад еее онзи рид", и посочва една планина доста далече...И до сега не знам дали говореше за същото място в което попаднах аз...Ама от тогава все си мисля че ше е чудесно да се организира една кратка експедиция до там с повече хора, има ли желаещи?
            не благодаря-предпочитам на топло,да си играя на компютъра и да мързелувам

Коментар

Бог покровителства смелите!!!
              Аз тази нова година я посрешнах в галерии на изоставената мина край Враца! Мина погубила преди около 40 години хора, къщи и мечти на много Врачани поради спукването на стената задържаща тинята от пресевните на мината! Та там по полуразрушения път с две коли, с няколко приятела и с разбра се две жени направихме малка пукотевица по случай новата година!
              Винаги съм се питал как може на 3-4 км от града да съществуват такива незатворени входове на галерии... в които бог знае колко трупове има вече...! Аз знам че като хвърля камак лети 5 мин докато падне във вода!
              4ао
              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Няма нищо чудно в това. Под къща, в която живея има галерии на 4 етажа - стари и обрушени отдавна, проверявал съм по координати.
                Перник целия отдолу е с галерии. Капиталните се правят здраво и остават много дълго време проходими.
                "...откъде идваш ... и накъде отиваш..."
                http://ftp.domainbg.com/tuono

Коментар

Аз пък обитавам кварталните кръчмета (карето: Дондуков - Левски - Екзарх Йосиф - Раковска).

Коментар

лол нови женски попълнения имаме!
                    За галериите да ти кажа вярно са правени с бетон някой и бяха здрави някога! Сега в момента е много опасно! Циганите и бандити дребни чупеха преди години бетона и вадеха арматурата за да я предават на вторични! Останало е само гнилото дървено скеле, че на места и то е паднало! Абе сигурно ако викна вътре ще се срине балкана! А галериите точно тези за които казвам съм питал миньор един, който е прекарвал инсталациите! Та той ми е разказвал, че вътре е прокопано с височината на 7-8 етажен блок и то точно както са блоковете на етажи! Представете си ако горните пластове се сринат докато има деца влезнали да разгледат от по - долу... страна работа!!!
                    4ао
                    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                      Щях да забравя, добре че ме подсети.
                      Също така съм посещавал и ЦУМ.
                      ЕЕЕЕЕХ ! ЦУМ !
                      Там ми беше като втори дом

Веднъж бях ходил на Витоша даже .... с лифт......
                      2010 CRF 250 R

Коментар

Ей, екстремист! ... Чак до Витоша няма как да стигна, ама на пияна глава като ми стане морето до колене, съм тръгвал по Витошка. То и тва си е екшън де, ама не чак толко брутален.
                        Много съм добър в трияла. Кревата - компютъра и масата - кенефа като съм в кръчмата. Спорт за истински мъже брат ми, нема тва-онова! Трудности, препятствия, тежък терен, надмогваш себе си! Опа, и за истински жени, чакай че сега колежката ще ме изтеслари отнекъде.
                        Значи няма време за наште сборища щото тренира тайно. Бе момиче, джипер не е тоя дето има джип, а тоя дето душата му е в джипа. Като голфаджийчетата. И те не са тия дето карат голфове, а тия дето имат само бейзболна шапка и тестостерон. Почти нематериални същества.

Коментар

Към Стефан:
                          Т`ва покана за танц ли беше? (пардон, за пийване и обсъждане на джиперски теми)

Коментар

Ей, ти и мъртвия ще кандърдисаш!
                            А, днеска е четвъртък. Тъкмо ден за едни почти джиперски сборища в твоя район. Да тръгвам ли?"Средец", бившето "Лиляна Димитрова". Улави по пушките и прочее саби, кротки старци. И някой и друг идиот като нас) Тихо мазе с бири, водки и приказки.

Коментар

Е, няма сега да ви развалям идилията с моя циничен и меркантилен материализъм...
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Един познат ми разказваше, че когато излетял Гагарин през 61, той тичал през полето за да уведоми дядо сиза събитието, на което той реагирал:
                                - "Чудо големо! Миналата година с биволицата чак до Първомай одих!"
                                Отправната точка била гр. Септември
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X