Бирата е нещо като нафта за дизеловите ни мозъци, трябва да се впръсква редовно за да имаме голям въртящ момент!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На някой в София да му се пие бира сега?
Свий
X
-
То и при мен има маркуч за обратен бензин, ама като натисна само този подаващия работи, другия се изпразва
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
И вихрово подаване на бензина до инжекторите...заражда се в резервоара във вид на водовъртеж...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Е и аз да се похвалия от дълбоката провинция
То бирката хубаво ама и като допълних с едно препечено пиленце- чудна добавка стана- супер нафтааааааааааааааа - супер живот
!
ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш
Коментар
-
Сашо ще издивее като види какви сме ги изпили тук без него и не сме го поканили...
Коментар
-
Да де, силата не закъсня да се прояви, вече сме в "Разкази случки..."
Коментар
-
Абе да, ама Фюрера ме разкандардисва, иска да постъпя касапски, с рязаната двуцевка... Къде му е финеса на тоя човек
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар