Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Битак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Че кво ти пука? Заплюваш си го, разбираш се с продавача, където и когато се видите да строшите по некой джип и да махнете по некое шише, там и прехвърляте собствеността.
    Казва се интернет търговия.

Коментар

Да ама си имаш там Ана Дай...не бе, Ана Май...а ние само Френската гимназия
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

???????????? Батка, ти сеа с кого говореше?

Коментар

С колегата от Филибето... Ти какво си помисли...Пусто, трябва да цитирам, че така се получават недуразумения...
          То и без това трябва да отскоча някой ден до Графа и Крумово, ще взема да го посетя.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

елате ни повече бе

Коментар

Чичо Мишо, лоша работа. Имах един такъв Фиат доскоро - жабарско производство, Манйети Марелли и прочее писания по него, обаче изгоря (буквално) в ръцете на една кака за мое съжаление.

Няма да стане гешефтът този път.

Абе Волк, много тънко ги даваш тези дългове. Явно им е доста затруднена събираемостта. Направо имам чувството, че ще ме пратиш от Васил Божков да си ги търся.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
                Абе Волк, много тънко ги даваш тези дългове. Явно им е доста затруднена събираемостта. Направо имам чувството, че ще ме пратиш от Васил Божков да си ги търся.
                Ако ги вземеш в пакет, и още ще ти отстъпя / Черепа, Маргина, Димата, бай Миле и т.н. са ми плащали всичко до стотинка /не се шегувам/ и никога не са ми правили проблем/, но разни наивни начинаещи бизнесменчета са си проблем - "вземи ми душата, сърцето, пари нямам! /. Ама с душа и сърце джип не се придвижва!

Коментар

Първоначално публикуван от ЧичоМишо
                  Така де....всичко на фиатчето отзад сглобено и готово се ПРОДАВА за 1 BGN или за 55 евро цента. Петдесете килограма метал ( аиде батеее на старите акумулаторииии, бакъраааа и железатааа) са в Лозенец.
                  купувам го.ела до пловдив и ще се уговорим.

Коментар

купувай го. ела до лозенетс , София за да го натовариш!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                      Черепа, Маргина, Димата, бай Миле и т.н. са ми плащали всичко до стотинка (не се шегувам) и никога не са ми правили проблем
                      Така ще кажеш. То, за половината в списъка ти или добро, или нищо...

М, да... Хубаво, че не те познавам професионално ;-)

Коментар

Това не е половината, а началото на списъка...
                        Пак казвам, тези момчета са точни, Самоковеца ми плати ден преди..., а с жена му продължаваме отлични отношения..
                        За Киро Японеца, мога да ви кажа че думата му е по-тежка от подписа на половината нотариуси в София, но темата не е интересна и предлагам да се върнем към профила на форума..

P.S. "Който нож вади, от нож умира!" - така че не ги мислете, всеки от тях живее ден за ден и ще си плати цената за отровените хлапетии..

Коментар

купувай го. ела до лозенетс , София за да го натовариш!
                          не става...аз съм на 11 години-наи-малкия в форумите.

Коментар

Бай Мишо, губиш. По закон щом няма 18 години, не може да вдига повече от 20 кила, така че сега търсим празен джип Лозенец - Пловдив. И аз живея в Лозенец, просто ме викнете да го натоварим.

Коментар

Подарявам за малко фиатче 126 (1993) двигател, скорости с полуоски, карбуратор филтри алтернатор. Всичко си е сглобено. само се закача задната носеща греда и 3 тампона.
                              ЕЕЕХ!
                              От тия джунджурии какво готино бъгинце може да стане. Ей така да си го кара човек по баира за кеф.
                              2010 CRF 250 R

Коментар

Подарявам за малко фиатче 126 (1993) двигател, скорости с полуоски, карбуратор филтри алтернатор. Всичко си е сглобено. само се закача задната носеща греда и 3 тампона.
                                ЕЕЕХ!
                                От тия джунджурии какво готино бъгинце може да стане. Ей така да си го кара човек по баира за кеф.
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X