Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имате ли си животно?
Свий
X
-
От: Имате ли си животно?
Като я гледам тази принцеска ... ми е къса сърцето .. преди 1 година погребах моятаПървоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеЗдравейте, ето я и новата членка на семейството - от малък мечата за немски дог:
[ATTACH=CONFIG]728499[/ATTACH]
На 2 месеца. Приемам всякакви съвети. Гледа се в апартамент. до 12 септември няма да излиза навън. Най-важното е хигиената - бърз начин на научаване да ходи в банята?
На пръв поглед ми изглежда от руските развъдници.
Много пододящо куче за апартамент
... спи по цял ден ... пазете се от опашката , заобикаля всякакви препятствия , но не счита ипашка за част от себе си и съответно събаря всичко наред
А относно обучаването ... много време и внимание изисква всяо животинче , за да намерите общ език .Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Явно се чуства като " у дома си "Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеНови снимки от нас
Напълно възстановена след операцията.
....ето и моя Роко къде го спипах На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Не ми прави никакви пакости - обичайните за малко кученце - пишка и ака... иначе е страшно игрива и поспалива - ще стане добро куче, усещам го. От Словакия ми я докараха снощи. На 2 месеца е точно и тежи 9,5 кг - много добре се държи. Не лае, не скимти - любвеобилна е.Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеКато я гледам тази принцеска ... ми е къса сърцето .. преди 1 година погребах моята
На пръв поглед ми изглежда от руските развъдници.
Много пододящо куче за апартамент
... спи по цял ден ... пазете се от опашката , заобикаля всякакви препятствия , но не счита ипашка за част от себе си и съответно събаря всичко наред
А относно обучаването ... много време и внимание изисква всяо животинче , за да намерите общ език .Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Днеска Рекс гризна дървото, и в преки и в преносния смисъл.
От поне седмица поддържам някаква лека температура (колкото да нямам сили за пакости)но трябва да се работи, а -11 градуса в гаража ме кара въпреки големия разход (за текущия ми стандарт) да пусна газовия калорифер.
То пък газта малко, качвам се на "автобуса" зареждам бутилката, а като се прибирам, близо до дома ми - кучка,
ама кучка от всякъде ( не като онези от ХХL)
Спирам, викам и "ела ма кучко" тя идва и като истинска кучка започва да ме млящи ( зер господина е с голяма лъскава кола, топъл салон, а и вътре мирише на хляб). Понеже съм податлив на номерата на кучките
и казвам "влизай в колата". Хляба е на седалката, канят те топло ......е как да ми откаже, влезна. 
Рекс е малко невротик, та трябваше да му се обясни що е то на тати кучката и има ли тя място в къщата
, а внесеш ли на ръце кучката през прага
,
тя много скоро си показва зъбите и заявява къде и е мястото (горе на стълбите е най-топло)
........такива ми ти кучкенски работи при мен, Рекс пак ще е пред вратата
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Бай Владо, много силно да ги начешеш зверовете от бате им Мишо, да ги намачкаш и им кажи, че като си дойда в БГ ще имат подарък лакомства
!
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Хубавица, що за вид е!Първоначално публикуван от nikonti Преглед на мнениеДа Ви представя последната придобивка която нарекох Айви
Аз искам коралов смок, но жените не дават...Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Вида е Tremeresurus albolabris на български е нещо от рода на "Зелена дървесна отровница".
Това животинче е отровно и не се държи с ръце, манипулира се само с куки, щипки и специални ръкавици.
musovir бих ти препоръчал да започнеш с царевичен смок
не са скъпи и търпят много грешки от начинаещите тераристи
Ако се пребориш с жената мога да ти помогна с консултация относно закупуването и грижите
Ники Петков
Коментар
-
Не, аз си искам определената змия. Някой ден ще ги кандърдисам.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар