Ей това е нашата глезотия:

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имате ли си животно?
Свий
X
-
До: Имате ли си животно?
А ето и моят "Майор" и "Лора"Първоначално публикуван от wheell Преглед на мнение
Това са мойте кучета.Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Ето ги и мойте двете! Сиамката я намерих преди 3 години на двора, доста поомачкана от куче ли от кола ли! Не и знам възраста. А сивата я намерих като току що прогледнало коте в гората, пл. Беласица. Вече е на 1г. и 8месеца и е 5,5кг. женска! Сиамката я откърми и отгледа, пък не беше раждала! За сивата имам подозрение че е потомък на дива котка, заради мястото където я намерих, а и заради някои разлики в поведението спрямо другите котки!
Имаме и 3 ловни кучета на двора, ама те са на баща ми.
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
Последно редактирано от Scrapheap; 14-01-08, 21:42."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Снимка на блондинката - в студиото!Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеНекъде и блондинка има из къщата

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
В студиото няма - затова от телефонаПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеСнимка на блондинката - в студиото!

Последно редактирано от Scrapheap; 15-01-08, 01:00."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Махнах я, щото искаше да мъ утепаПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеПравилна жена! Евала!
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар