Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Само JEEP!
Свий
X
-
Re: Само JEEP!
Първоначално публикуван от quadrano signature no problems
-
Да-да!
Приятелю, това показва че никога не си се качвал във Wrangler
Повярвай, в моя са се късали презрамки на сутиениВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Презрамки на сутиени могат да се късат и със зъби, чудо голямо. Обаче само в УАЗа тресе така, че след половин час мадамите гледат телешки и казват Не спирай!. Или Или веднага, или се развеждаме!
В никой друг джип не можеш да окачиш прашки на огледалцето без да си сваляш ръцете от волана.
Малко било, а? Криво и мътно? Добре бе, добре ...
Коментар
-
)))
Прав си за друсането но при мен не се скъсаха от работа с зъби а от изпадане на съответните части на женската анатомия в резонанас при преминаването ми по улица Филип Кутев преди да я позакърпятА за УАЗ-а е вярно...Както и това че е 1000% мъжка машина. Аз като видя че стандартна УАЗ-ка без серво я кара някоя мадама вече си мисля че е травестит...Щот на мен УАЗ-а ми е късал верижките на часовниците и ми е кълчил палците...Обаче го обожавам - това е за МЪЖЕ
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Моята приятелка Милена Тевилова не я слагай в кюпа, тя кормилото на УАЗ-ката може да го върже на възел...
Само че тя е жена само генетическиИначе си е "Кака Арни"
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Re:
Първоначално публикуван от CJ_Nishto nemoje da se meri s Suzuki LJ80 v tova otnoshenie !no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар