Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Само JEEP!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Само JEEP!

Вижте това:http://video.google.com/videoplay?do...49746173560379

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Re: Само JEEP!

Първоначално публикуван от quadra
    super e, показва колко меко вози ;-)
    no signature no problems

Коментар

Ееее, бива си го Джип-а, ама в Нивата амплитудите на разтърсване ще са къде-къде по-живописни!
      Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

Да-да!

Приятелю, това показва че никога не си се качвал във Wrangler
        Повярвай, в моя са се късали презрамки на сутиени
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз пък с УАЗ ката съм ги возил с по 60км/ч през легнали полицаи-нищо не можеш види ма после около половин час отговарят само с "ДА"
          УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

Абсолютно съм съгласен!

Коментар

Презрамки на сутиени могат да се късат и със зъби, чудо голямо. Обаче само в УАЗа тресе така, че след половин час мадамите гледат телешки и казват Не спирай!. Или Или веднага, или се развеждаме!
              В никой друг джип не можеш да окачиш прашки на огледалцето без да си сваляш ръцете от волана.
              Малко било, а? Криво и мътно? Добре бе, добре ...

Коментар

)))

Прав си за друсането но при мен не се скъсаха от работа с зъби а от изпадане на съответните части на женската анатомия в резонанас при преминаването ми по улица Филип Кутев преди да я позакърпят А за УАЗ-а е вярно...Както и това че е 1000% мъжка машина. Аз като видя че стандартна УАЗ-ка без серво я кара някоя мадама вече си мисля че е травестит...Щот на мен УАЗ-а ми е късал верижките на часовниците и ми е кълчил палците...Обаче го обожавам - това е за МЪЖЕ

Коментар

Бе, ... Доколкото знам и за Истински Жени за Истински Мъже. Има случаи
                  Аз например навремето още като бях жив, веднъж както си карах ...)))))))

Коментар

Моята приятелка Милена Тевилова не я слагай в кюпа, тя кормилото на УАЗ-ката може да го върже на възел...
                    Само че тя е жена само генетически Иначе си е "Кака Арни"

Коментар

Nishto nemoje da se meri s Suzuki LJ80 v tova otnoshenie !
                      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Re:

Първоначално публикуван от CJ_
                        Nishto nemoje da se meri s Suzuki LJ80 v tova otnoshenie !
                        Да так е, аз като се возих за първи път в такова помислих че собственика му е правил тунинг като е заварил арматурно желязо вместо амортесьори
                        no signature no problems

Коментар

Просто "подвеска из чугуния сделана"

Коментар

Тия откровения просто трябва да се публикуват някъде!!!
                            Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X