Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е по-полезно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кое е по-полезно?

Въпроса има класически отговор.
    Може да се направи и друга анкета. Кои са по-хубави - блондинките или брюнетките. Или кое е по-важно - болтовете или гайките.
    Пиша това обаче с идеята да се засрамят любителите на безсмислени или направо безумни анкети. Не мисля че това е въпрос на модераторите, ами на измислящите ги. Цялата работа противно прилича на маркетингово проучване, което на всичко отгоре е безцелно, понеже никой тука не е търговец на коли. Или на състезание в което не е уговорено в какво се състезаваме или къде е финала. Да не говорим че обсъждането на технически въпроси с гласуване а не с инженерни съображения много ми прилича на проста ъъъ ... психологическа абнормност ...
    Така че вместо да се излагате шумно, може просто да кажете Пък на мене много ми харесва еди какво си, понеже нам си кво, и това вече е достойно не за присмех ами за уважение. Най-малкото понеже е заявяване на мнение, знание и в крайна сметка позиция. Да не говорим че като правило предизвиква смислено обсъждане на желязото а не мерене на пи...ки, ама в детската градина.
    2
    Слънцето
    100.00%
    2
    Луната
    0.00%
    0

Няма да се излагам шумно , затова казвам - повече ми харесва Слънцето , защото обичам да ми е топло , а пък нощно време недовиждам нещо. Аз казах - хау!

Коментар

ВЕрният въпрос е : Крокодила е по-дълъг или по-зелен?

Коментар

Това е лесно.

Лесен въпрос - при всички случаи е по-дълъг. Зелен го рисуват само по детските книжки, аз нито един зелен до сега не съм виждал - всички са пясъчни, сиви и какви ли не други, но не и зелени.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Луната разбира се, оти праи светло през нощта!

А през деня си е светло и бездруго...
          Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

Дааа ... Един от трима е чел Козма Прутков ...
            А крокодила е дълъг и отгоре и отдолу пък е зелен само отгоре. Излиза че е по-дълъг.
            Е, дано няма повече стряскащи поне средния разум анкети. Освен кое е по-първо Това с яйцето и кокошката също има класически отговор)

Коментар

за кои точно анкети говорите 2-3 днеска че са били безумни. аз сноши пуснах една няма да казвам що, ама по добре да говорим повече от колкото да мълчим ако става дума за мойта кажете

Коментар

За мене въпроса е изчерпан.
                Обаче яйцето или кокошката?))

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                  За мене въпроса е изчерпан.
                  Обаче яйцето или кокошката?))
                  А това има ли общо с птичия грип
                  А с цената на петрола ?
                  LZ1JJJ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X