Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подаръкът.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подаръкът.

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    Иване, обмислям как да върна жеста. Вече се е оформила някаква идея. Ще има и "дельовата" и много други... На Мария, вЕрвай ми, мегафон и не трябва...
    В теб не се съмнявам Ако имаш нужда от помощ, свиркай
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
      Кой каза че не ходим на плаж няма такова нещо, само да имам свободно време, и веднага с палатката бягам надоло по черноморието За каката се разбрахме, ама не разбрах кога ти е Рд иии ще ни пееш ли Делю Хайдутин, щом е за идеята и мегафона ще взема
      Остана ли надолу по Черноморието място, достатъчно шороко за да опънеш палатка ? Преди 2 години ходих натам и се поуплаших ...
      Когато ми се налага да ходя на плаж, отивам на едно райско място между Фичоза и Черноморец (усещане за брега на океана) .
      Р.Д. ми е на 20ти , но от 5 години не го празнувам - замествам го с Р.Д. на сина ми , така че точната дата не е задължителна...
      Би ли могло да се намери записващо устройство с външен микрофон ? Или два външни микрофона ?

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      А кой ти каза , че се оплаквам? Според теб нямам ли право на лирична въздишка? Май грешно ме тълкуваш , а аз нямам славата на сложен човек...
      Още не им хващам интонационните значения на емотиконите, не разбрах какво точно искаш да кажеш, също и за кое въздишаш ...
      Големият недостатък на писането е липсата на визуален контакт както и слуховото възприятие - това ги усложнява нещата за мен.

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Докато ти пее ще е добре, Смятай обаче какво ще е ако ти се кара.
      А иначе подаръкат е уникален, нямам думи. Умното си е умно. Бъдете здрави.
      Имам си у дома на кого да се карам а в гората карането е излишно - крикът е достатъчно наказание за непослушанието ....
      Последно редактирано от iai-bg; 30-05-08, 10:53.
      Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Честито giorgio, честито наборе !!!
        Честито за всичко ... за праника ... за подаръка ... за умението да се радваш на живота, дай боже всекиму, а на тебе няколко пъти по толкова и все така.
        Съприживявам щастието ти.
        Пътувам в района и ще използвам географските координати.
        А малко по нататък на 43.08.42 N ширина и 25.21.86 E дължина, м/у Емен и Мусина на река Негованка е Еменския каньон - също заслужаващо и носещо наслада място, има пещера с много прилепи, но като че ли малко увредена от стопанска дейност, в миналото затворена зона.
        Последно редактирано от cveti; 30-05-08, 14:56.
        Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
          Остана ли надолу по Черноморието място, достатъчно шороко за да опънеш палатка ? Преди 2 години ходих натам и се поуплаших ...
          Когато ми се налага да ходя на плаж, отивам на едно райско място между Фичоза и Черноморец (усещане за брега на океана) .
          Р.Д. ми е на 20ти , но от 5 години не го празнувам - замествам го с Р.Д. на сина ми , така че точната дата не е задължителна...
          Би ли могло да се намери записващо устройство с външен микрофон ? Или два външни микрофона ?

Има още къде да се отиде по черноморието, даже и за палатка се намира място , относно устройството за запис какво искаш да запишеш да за преценя най-удачния вариант.Това как ти се струва ?

http://www.zoom.co.jp/english/products/h4/

Ето и видео ревю ако не ти е познат този продукт:

http://www.youtube.com/watch?v=hH-cyTvnEaI
          Последно редактирано от cveti; 30-05-08, 21:36.
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от
            Искам да споделя с вас още частица от невероятния си подарък. Гледайте го със звук: [URL
            https://htftp.offroad-bulgaria.com/Giorgio/Gift/Gift.AVI[/URL]

Аз преоткривам България чрез преживяванията И мислите на хората тук!

Georgio, стахотен подарък, но ти това си го знаеш

Мария, невероятен глас!!! Да си жива И здрава да радваш хората около теб за много години напред!

А за това място думи нямам, абе в началото май имах малко стои млък, щото тези сталaкмити ми заприличаха на разни неща, ама после се измъкнах от тези части на подсъзнанието си ... всичко си дойде на място

А там с водата ... направо е жестоко!
            Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X