Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв съм аз?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв съм аз?

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    Гледам анкетата и не мога да си обясня защо досега в многобройните дискусии относно задължителното оборудване на джипките май никой не е включил скара и чувалче дървени въглища?
    Ами аз за оборудване не съм писал, но когато се тръгва на организирана разходка до близката полянка, действията на моето семейство много приличат на действията на личния състав по време на тревога:
    започва с обаждане от и на приятел;
    щура суетня, кой какво ще вземе, и дали трябва да се посети супермаркет в града за целта;
    неща, които никога не забравяме: мръвки/мариновани и кайма/, нещо за салата или готова такава, някакво сухо мезе, ракия, ром, нещо твърдо и софт бира или вино, малко вода за пиене, малко щото тя водата е гадно нещо, представяте ли си колко е гадно да ти влезе вода в обувката... а в устата?...та да продължавам комплект пластмасови чинии, купа, чаши, вилици, лъжица, ножове, барбекю, газова горелка, одеало, покривка и др...
    Основния принцип е, че винаги нещо забравяме, и винаги жената е виновна, ама к'во да се прави - такъв е животът.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Просто не си се интересувал от Софтаджийте
      Често правена грешка е да се смята, че BBQ-то е монопол на "софта".
      В същност, скара като щатно оборудване на джип (в смисъл, че не се вади от него освен при използване) съм виждал май само веднъж - здраво привързана към ролкейджа на "Баба Яга", която е всичко друго, но не и софтаджийско возило ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Моята скара е от неръждавейка.
        400х350х4 в мм дръжката е от същия материал и има крачета 10 см пак от този материал. Корава работа. Стои заклещена под резервоара или върху жаравата.
        Един път с краката на горе я използвах за подложка на крика.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Да ви кажа писах се новак, може би ми най-приляга. Макар да би могло да се каже че и аз съм по скарата. Преди всичко ползвам джипката да отида за риба на място където хората с леки коли не ходят. Или ако мястото е лесно достъпно поне да мога да си закарам всичко необходимо и да не ми пука дали няма да закача отдолу .
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

От: Какъв съм аз?

Още един глас към барбекистите
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

И още един за барбекюто (добре, че посъбудихте онази тема, че нямаше да знам какъв съм )
              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Много е хубаво да мирише на мръвка!А за софта,не съм дорасъл !Иначе се възхищавам на тези младежи!

Коментар

Хаиде де в крайна сметка всички сме барбекю- джипари. Има няколко които са от другия вид(щото аз си мисля че са само два модела) и те имената са им в класиранията по състезанията.
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Барбекютата сме най-много само ядене и пиене хахаха
                    O888 749-O86
                    C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
                    NC 750

Коментар

Новобранец, щото няма "снимкаджия" ... с уважение към барбекюто
                      По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!

Коментар

Чак сега видях темата, барбекю джипар съм, обожавам язовирите и вместо въдицата, мятам биричката на студено

Коментар

Брееееей, тва българина много скромен чиляк ши знайти! И красив... Бе как един не си призна?
                          Ше зема да се пиша профи, ей тъй, за цвят. Нищо, че в кал над 10 см рядко влизам с паркетника
                          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Аз директно се определих като "новак". То и в действителност съм такъв, джипа ще направи една година вече, а още не съм го вкарвал в кал. Има само две разходки по твърд черен път осеян с високи камъни, където не може да мине лека кола. За това - новак.
                            Nissan Terrano II 2.7TDI 2000г. R20 и Detlefs RT2

Коментар

От: До: Какъв съм аз?

Ха-ха какво имало тук и аз да разбирам след 7 години във форума!Гласувах и се оказа че съм с повечето......а имено Барбекю джипар!
                              Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                              LZ1NES

Коментар

От: До: Какъв съм аз?

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Гледам анкетата и не мога да си обясня защо досега в многобройните дискусии относно задължителното оборудване на джипките май никой не е включил скара и чувалче дървени въглища?
                                Защото се подразбира
                                Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X