Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв съм аз?
Свий
X
-
До: Какъв съм аз?
.... направо "СофРаджиите"Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеПросто не си се интересувал от Софтаджийте

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Ами това спада според мен в графата "Средства за безопасност и сигурност"Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеГледам анкетата и не мога да си обясня защо досега в многобройните дискусии относно задължителното оборудване на джипките май никой не е включил скара и чувалче дървени въглища?

...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Привет!
И аз се писах новак...щото си купих Витарката м. януари, обаче сте прави за барбекюто...даже единия колега беше писал, че се озорва с повече от десет кифтета...ми и аз така, но...
Колега не се притеснявай...всекиму според способностите и всекиму според потребностите...важно е участието...няма лошо...и с кифтетата или мръфките ако може задължително бира или винце...според сезона...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Нека се направи задължителна опция за гласуване по пътя на достъп към подфорум 4 х 4 - така ще има представителна извадка за всички членове
+1 за BBQChevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
Ми питай автора.Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеИ що пък вманиачен.
В оригинал е "Строитель маньячный"
Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнениеХубава анкетка, само дето V93 може би "случайно" не е включил как биха се определили жените според нея, а тактично е добавил "не мога да определя"

Мммм, "Жена наблюдател" изобщо не ми се връзва в "Класификация на джипарите", а пък не съм убеден, че ще са много желаещите да се пишат "Истински мъж" и "Търсеща жена" ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Аз лично не мога да се определя с течение на времето от както харесвам офроуда съм сменил няколко от тези описания и сега съм на гранично състояние но реално не мога сам да се определя защото би звучало самохвално.Последно редактирано от Дявол Коледа; 25-05-08, 21:33.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар