Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добра случка с катаджии....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добра случка с катаджии....

Е това не ми се беше случвало! Преди няколко дни съм се заредил на една от малките пресечки в Лозенец за ляв завой нагоре по Черни Връх. Ситуацията е стандартна - отгоре рехава колона от бързо движещи се автомобили без прекъсване. През 30 сек. аз се набутвам по малко по-навън - колоната ме заобикаля малко по отвън и чакам случайна времево-пространствена флуктоация да ми даде шанс. Както знаем патрол дълга база с 2.8 ТД не може да се изстреля като баварче тройка нагоре по баира, а на всичкото отгоре на тротоара до мен е и патрулката . И тогава какво се случва! Полицая ОСТАВЯ КАФЕТО си, излиза до мен, махва с палката на колоната за секунда и с приятелси жест ми казва да се минавам... За малко да ми се наложи да отбия встрани за да осмисля случката.... За скромния ми опит като чофьор (примерно 200 К км) такова нещо нито съм виждал, нито съм чувал!
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

До: Добра случка с катаджии....

Просто полицаят си е свършил работата - това са правили за мен в чужбина. В България обаче добро от полицай е рядкост.
    Дори понякога съвсем осезаемо пречат на движението, паркирайки астрата си в пиков час, така, че да се налага заобикалянето и.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Браво
      Благодарим на хората в сини униформи
      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
      LZ1EMS

Коментар

Браво. Наистина е рядко срещано явление-добро от полицай, но така трябва да бъде. Все пак сме страна от ЕС. Покрай работата си се срещам с доста полицаи и смея да твърдя, че има много читави момчета. Мършата обаче преобладава. За съжаление. Но такива, като този в твоя случай, ще поведат, надявам се, останалите към качествено вършене на задълженията им. Дано да не се окажа прекалено голям оптимист.

Коментар

Не трябва да забравяме, че полицаите също са хора! Професията им е Гадна (Студ, Пек, Дъжд, Прах, Агресивни Идиоти...) и Извратена (защото корупцията не е нещо което може да се развива без Протекции и Насоки Свише), то те все пак са обикновенни хора като мен и теб и от време на време са възможни и Нормални Човешки Постъпки, Браво на момчето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X