Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зловеща случка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зловеща случка

Колеги, днес ми се случи нещо което ме кара да изтръпвам и сега, когато го споделям с вас.
    Връщах се от София за Троян и преди спускането към Абланица реших да спра да почина и да свърша една природна нужда и спрях.
    Слязох, поразходих се около буса, попротегнах се, изп... се и викам ще се качвам да тръгвам. Запътих се към шоф. врата, ама от долу видях, че идва един камион и си викам : "Я да го изчакам да не му сека на човека пътя" , мисля си и се качвам в буса. Иии
    в момента, в който лопвам вратата се чува як гръм и покрай огледалото ми, на педя разтояние, там където преди секунди стоях аз, прелита протектора на гумата разперен, въртейки се с ужасна скорост и свистене. Няколко секунди ме разделиха най-вероятно със смъртта
    Последно редактирано от cveti; 16-05-08, 19:46.
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

До: зловеща случка

Било ти е ден!
    Сипи си голяма ракия и благодари на Бога и съдбата!
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Явно още не си осъзнал случката, но ако си вярващ ,знаеш какво да направиш

Поздрави
      Последно редактирано от cveti; 16-05-08, 19:48.

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
        Явно още не си осъзнал случката,но ако си вярваш,знаеш какво да направиш

Поздрави
        Знам.
        Утре ще отскоча до манастира или църквата.
        Още стоя и се чудя и се мая,
        и си викам е*асии....късмета!
        Последно редактирано от cveti; 16-05-08, 19:47.
        "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

На колегата КЪСМЕТ. Дано и занапред да е с теб.
          Последно редактирано от cveti; 16-05-08, 19:48.

Коментар

И аз имах ден днес!При разходка по черно над Пловдив с мотора за малко да ме застрелят-една групичка си стреляха по мишени,а аз съм минал през огъня им....Докато карах чух някакви пукоти,но помсилих че хвърчат камъни от задната гума.Чак като се качих на връхчето над "стрелбището" видях с какво се съм разминал
            Сега ще си сипя още едно
            0+

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
              знам
              утре ще отскоча да манастира или църквата
              още стоя и се чудя и се мая
              и си викам е бас.... късмета

Не е късмет,някой и така му викат.

Поздрави

Коментар

До: Зловеща случка

Писано било да се радваш още на живота, но си има и физически закони-кой го знае камиона с какъв регенерат е бил. Жив и здрав и да не те оставя късмета. Намери време, в Орешака има едно много българско место-манастира, запали свещ, а и на никого да не се случава.
                Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
                  Колеги, днес ми се случи нещо което ме кара да изтръпвам и сега, когато го споделям с вас.
                  Връщах се от София за Троян и преди спускането към Абланица реших да спра да почина и да свърша една природна нужда и спрях.
                  Слязох, поразходих се около буса, попротегнах се, изп... се и викам ще се качвам да тръгвам. Запътих се към шоф. врата, ама от долу видях, че идва един камион и си викам : "Я да го изчакам да не му сека на човека пътя" , мисля си и се качвам в буса. Иии
                  в момента, в който лопвам вратата се чува як гръм и покрай огледалото ми, на педя разтояние, там където преди секунди стоях аз, прелита протектора на гумата разперен, въртейки се с ужасна скорост и свистене. Няколко секунди ме разделиха най-вероятно със смъртта
                  Камене плюй си в пазвата, продавай гоблените на баба ти и се радвай на живота.
                  no signature no problems

Коментар

Не добре направен регенерат,да им откъснеш главата на тия серсеми,дето не са си свършили работата...А в зависимост от конкретния размер,този протектор е тежал до към 15-20 кг...И ,,засилен''по този начин си е смъртоносно оръжие...
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X