Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За якето и за навиците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За якето и за навиците

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Онзи ден неделя 06.04.2008 г. на награждаването в хотел Аугуста на гр. Хисаря си забравих якето в лоби бара на хотел аугуста на третата маса от рецепцията кам ресторанта. Якето е скиорско, сиво с малко жълто марка Диел /супер описание нали/.
    Мо же би 30 мин. след награждаването се обадих на познати, които бяха още там, но те не го намериха. Обаждах се и на рецепцията на хотела, говориха и със служителките, които са били на смяна неделя вечерта. Видели са яке, било прибрано от някои от "моторджийте" според тях.
    А има друго синьо тънко яке забравено от някого по същото време.
    УМОЛЯВАМ ВИ, ако сте ми прибрали якето да се свържете с мен.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

До: За якето и за навиците

Ако някой си е прибрал якето да ми пише къде да му изпратя качулката, за да не му вали на главата, че остана в мен.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Пази си я бе Светльо, спомен ти е все пак
      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
        Пази си я бе Светльо, спомен ти е все пак
        Макар че е пролет си купих друго яке
        А за качулката -още довечера ще си я сваля от джипа, щом ме съветваш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X