Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Република Македония Скопие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Република Македония Скопие

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Държава нямаме - имаме прекрасна страна..
    А колкото до Македония - "нация" от обслужващ персонал... Това, което ще стане и с нас...
    Прави сте колеги,сбъркал съм ,то наистина няма държава а лошото е ,че след 20,30 год.наистина може да сме малцинство.
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

Коментар

Малко да опресня темата.
      Нема такава ненавист към македония от тази на гърците!!!
      Имах неблагоразумието да влезна през една не толкоз натоварена граница Ники.
      Нема такъв ужас.
      Колко обикалях, доката се светна да не питам "На къде е македония"
      Правилният въпрос бил "На къде е Битола"
      Не бях виждал толкоз войска струпана по границата.
      А на снимката надписа е на английски и гръцки.
      "Macedonia was born greek" и е на хода на гърция.
      Бахти ненависта.
      Тия кви съседи са въобще не знам.
      Македонците пък и те как говорят за елините....мани, мани.
      Инак в Охрид - голем кеф.
      Поздрави!
      VITARA, SAMURAI
      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
      RENAULT ESPACE QUADRA
      ...и едно сивикче за града...

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
        Малко да опресня темата.
        Нема такава ненавист към македония от тази на гърците!!!
        Имах неблагоразумието да влезна през една не толкоз натоварена граница Ники.
        Нема такъв ужас.
        Колко обикалях, доката се светна да не питам "На къде е македония"
        Правилният въпрос бил "На къде е Битола"
        Не бях виждал толкоз войска струпана по границата.
        А на снимката надписа е на английски и гръцки.
        "Macedonia was born greek" и е на хода на гърция.
        Бахти ненависта.
        Тия кви съседи са въобще не знам.
        Македонците пък и те как говорят за елините....мани, мани.
        Инак в Охрид - голем кеф.
        Поздрави!
        Интересно какво са мислили гърците по времето, когато там е била България. А какво да мислим ние за тия гръцки части, които са били български. Ще излезе "Greece was born bulgarian".

Ненужни неща са това, глупави, и безсмислени. И от двете страни.

Изобщо, добре е да знаеш историята си, но не и да живееш в нея. А някои хем не я знаят, хем се опитват да живеят в това, дето сами са си измислили като история.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Случка на Гръцко-Македонска граница:
          Митничар: Where are you going?
          Аз: Macedonia.
          Mитничар: (няляво му е македония, надясно Гърция): Macedonia is here (сочи дясно). Skopie is here (сочи ляво)...

При разговори с гърци са споделяли с мен следното мнение:
          Страх ме е от използването на това име. Ако една лъжа се повтори 100 пъти, то тя става истина. След време може да кажат че и нашата област Македония трябва да е част от държавата им...
          Георги Гатев

Коментар

Бананова Република Мк'Дония.

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
              Бананова Република Мк'Дония.
              И бананова не е. Не знам да виреят банани там.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Гръците отдавна са им измислили име на тая фанатизирана паплач - Скопияни.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Все си мислех, че мога да разпозная кога тема е от хумуристично естество ама ей го на ...гредЪ.

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
                    Все си мислех, че мога да разпозная кога тема е от хумуристично естество ама ей го на ...гредЪ.
                    То от заглавето на темата се подразбира. Все пак е за мАКдОНИЯ.

Коментар

Наскоро тази "велика" нация на Скопиените беше измислила поредната глупост:"Египетската царица Клеопатра-била македонка!Била последната от рода на Птоломеите а те от рода на Александър Македонски".....Интересно е,че по времето на Александър Македонски "скопиь" се е наричал нужника му....именно от великите му лайна се е зародил и този жалък народец!Горост е обаче да си пряк наследник на Александър.Не случайно има българска поговорка:Що е маке-все е юнак,що е юнак-все е ЛАЙНО!.......

Коментар

Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение
                        ЛАЙНО!.......
                        ГОМНО!

Коментар

През 2008 г. в навечерието на честванията на Мара Бунева Скопие осъмва с надпис “Смърт за българите и предателите на 13 януари”, изписан на сграда близо българския Културно-информационен център в града.
                          Що ли ги е толкова страх от едно име тези Скопиени.....

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            За протокола: Македония произвежда и изнася в пъти повече от България зелки и ябълки. При това още нямат европейски субсидии!!!
                            Най-често срещаните МПС от ранна пролет са малки трактори с прикачни пръскачки. Ябълките се пръскат минимум 10 пъти.

До неотдавна не знаех, че банани растат в...Турция. От репортажите на наши мотористи се видяха големите бананови плантации в Южна Турция.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                              При това още нямат европейски субсидии!!!
                              То и тука няма. Квото е влязло, на 80% е окрадено. По приказки на хора, кандидатствали за такива, още за да имаш някакъв шанс, даваш някакъв процент, често 30-40.

Иначе да, за Турция и аз не знаех.

Коментар

Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение
                                Наскоро тази "велика" нация на Скопиените беше измислила поредната глупост:"Египетската царица Клеопатра-била македонка!Била последната от рода на Птоломеите а те от рода на Александър Македонски".....Интересно е,че по времето на Александър Македонски "скопиь" се е наричал нужника му....именно от великите му лайна се е зародил и този жалък народец!Горост е обаче да си пряк наследник на Александър.Не случайно има българска поговорка:Що е маке-все е юнак,що е юнак-все е ЛАЙНО!.......
                                ..................................................................................................................

В никоя държава (освен у нас и в БЮРМ) не наричат Александър Македонски. Само Александър ВЕЛИКИ! (The Great!!), Мегас Александрос...Alexander der Grosse, Alessandro Magno, и на сръбски -Aleksadar Veliki....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X