Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Върнете ми парити !
Свий
X
-
До: Врънете ми парити !
Непрекъснато набивам, в главите на мойте колежки следното правило.
Това, че един човек , говори глупости, или е неграмотен, не ви дава основание да се отнасяте с него грубо, да го обиждате или да го заблуждавате с лесни обяснения.
Той си е клиент с всички права, и носи същите пари, както всеки друг.
Така че, има право на стандартно отношение.
Може би този човек, с неграмотния правопис, отглежда храните, които си купуваме и за неговия тежък и специален труд, ние пък хабер си нямаме.
Той е попълнил документ, не е участник във форум , или писател.
А това , че Германос са го измамили, въобще не ме учудва. Те и на мен продадоха неработещ GSM за 496 лева. И никакви рекламации и връзки не помогнаха.
Пих една студена вода.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
-
Първоначално публикуван от Mimeto Преглед на мнениеЕ то така е необразованите хора лесно могат да бъдат манипулирани и излъгани..
И става по-стегнато и разбираемо
Коментар
-
Не знам точно на какво се набляга в темата. Честно казано, мен ме впечатли не толкова неграмотността на текстта, а неговото съдържание. Прави ми впечетление, че нивото на компетентността на обслужващия персонал на много фирми доста е спаднал.
Инвормацията е полезна, ще имам едно на ум за Глобул.
ПС. Чавдаре, все пак личните данни са заличени.О899 2б2 1З2
Коментар
-
Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеПС. Чавдаре, все пак личните данни са заличени.
Като клиент на Глобул аз не мога да не се притеснявам относно начина, по който тази компания се отнася към моите данни. Още повече, че тя разполага и с копие от личните карти на клиентите си.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеНямам предвид публикуваното във форума факсимиле. А фактът, че служител(и) на фирмата разпространява(т) документи, съдържащи лични данни на клиенти. Не знам откъде можеш да си сигурен, че личните данни са били заличени още преди документът да излезе от Глобул.
Като клиент на Глобул аз не мога да не се притеснявам относно начина, по който тази компания се отнася към моите данни. Още повече, че тя разполага и с копие от личните карти на клиентите си.О899 2б2 1З2
Коментар
-
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеА образованите трябва да напишат горното, примерно, така: Е, то така е. Необразованите хора...
И става по-стегнато и разбираемо
Коментар
-
Относно публикувания документ- в други форуми е публикуван в оригиналния си вид.
http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic...2191&start=225
Коментар
-
Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеРазбрах те. И ако е така си абсолютно птав. Но си мисля че документа е сканиран във фирмата и е изнесен само фала със заличените данни. Иначе служителя би си навредил сам на себе си, в което се съмнявам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар