Искам да се въведе във форума почетната титла "Почетен Оффроудер"
Защо ще попитате и аз ще ви разкажа една истинска история (ама наистина):
Тръгвам аз вчера на командировка към Разлог и звънвам на един колега - Владко - ако иска, да дойде с мен, с "Хънтъра", той обаче казва "аз ще дойда с мойта кола, Но ще карам след теб", аз му казвам "ама аз ще мина през Костенец-Юндола, а той "ОК" и тръгнахме , аз с УАЗ, той с БМВ 5-ца комби
. А в Костенц ни чака една Огромна табела "Пътят е ЗАТВОРЕН" и аз го успокоявам, че сигурно не са го почистили като хората - та затова така, ама Пътя всъщност е доста отнесен от реката - на Много места и по този случай е затворен и естествено не се почиства
Но Владко си перка и окото му не мигва. И минахме (Но не ходете натам
Наистина е затворен пътя).
Та за този младеж искам да въведем тази Почетна титла, че всеки знае с "джипа", друго си е с БМВ-то със задното

Тръгвам аз вчера на командировка към Разлог и звънвам на един колега - Владко - ако иска, да дойде с мен, с "Хънтъра", той обаче казва "аз ще дойда с мойта кола, Но ще карам след теб", аз му казвам "ама аз ще мина през Костенец-Юндола, а той "ОК" и тръгнахме , аз с УАЗ, той с БМВ 5-ца комби

Та за този младеж искам да въведем тази Почетна титла, че всеки знае с "джипа", друго си е с БМВ-то със задното

Коментар