Обява

Свий
Няма добавени обяви.

20 признака, че сте от провинцията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 20 признака, че сте от провинцията

Срещал съм много човечни и културни хора в малките планински селца и пълни гьотферени родени на жълтите павета.Всичко си е до човека.
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
      Срещал съм много човечни и културни хора в малките планински селца и пълни гьотферени родени на жълтите павета.Всичко си е до човека.
      Абсолютно правилно!
      Но пък темата все пак е в хумора, аз не разбрах защо се пренесе разговора пак към софиянци-провинция?!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
        Абсолютно правилно!
        Но пък темата все пак е в хумора, аз не разбрах защо се пренесе разговора пак към софиянци-провинция?!
        Може би аз съм виновен. Не трябваше да пускам тази тема. Някои хора грешно я разбраха и приеха като обида. Извинявам се ако някой се е разпознал.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
          Може би аз съм виновен. Не трябваше да пускам тази тема. Някои хора грешно я разбраха и приеха като обида. Извинявам се ако някой се е разпознал.
          Изобщо не си виновен. Това са неща, които така и така се приказват.

И даже е много добре, че покрай тях се получи нелош разговор.

Поздрави!
          Искам България чиста!

Коментар

Интелигентните софиянци не оценят хората по местожителството им.
            Другата част от "софиянците" които наблягат на думите "провинция" и "селяни" са абсолютни и неповторими как да го нарека съвременни баи Ганьовци. Въпросните хора почти не се различават със "селяните" с изключение, че са нахални с голямо и не подплатено с нищо самочувствие. Селяните дори ги превъзхождат с човечност и добронамереност.
            Винаги когато се прибера в България след дълго отсъствие, първото нещо което ме шокира е наглостта, арогантността, простотията и злобата на хората в градския транспорт и изобщо по улиците. Втория шок е когато изляза от София и всичко е супер замряло, пусто и занемарено. По малките градчета и селца се мярка по някои друг ром събиращ желязо или хартия. Тогава почвам да се плаша, че този велик народ ще изчезне или ще се претопи с тази паплач.

Затова братя, не се делете на всевъзможни глупави категории и групи ами бъдете Българи, единни и силни. България е просъществувала толкова векове благодарение на достоини БЪЛГАРИ със силен и непоклатим БЪЛГАРСКИ дух и самосъзнание!!! Ние ли ще сме тези, които ще я унищожим? Правете деца братя и се обичаите, БЪЛГАРИЯ е свята! Трябваше да отида на другия краи на света за да го разбера и проумея.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
              Абсолютни глупости. Който го е писал това е пълен дебил.
              Съгласен съм с теб

Коментар

Привет!
                Казват, че всеки българин ако се разрови в скрина(Айде от мен да мине...гардероба) на баба си и дядо си ще намери поне един чифт цървули или потури...
                Помислете...
                Може пък да е истина...
                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                .................................................................................................
                Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X