Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Баницата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Баницата

Седя си вкъщи и на вратата се звъни. Отварям и гледам Митко Бербатов, Пламен Марков и целият национален отбор по футбол. Ами сега!!! Чешам се по главата, а Митето ми вика:
    -Кво бе копеУе, на вратата ли ще ни държиш?
    Осафервам се и ги каня у нас.
    -Тесничко е малко-викам им, а те:
    -Нищо. Ние сме свикнали да се гъчкаме под душовете и в тесните съблекални.
    Почвам да ровя нещо да почерпя момчетата, ама йок. Нищо. И тогава се сещам, че жената снощи направи баница. Извадих я от фурната и я стоплих на микровелето. Сложих им, хапнаха си добре и кой от къде е по живо, по задраво. Дадоха ми специален пропуск за.......тренировките.
    Минаха се няколко дни и на който кажа все не ми вярва.
    Оттогава минаха няколко седмици. Седя и ровя във форума и се звъни на вратата. Зачудих се дали да отворя, ама се звъни настоятелно. Кат полицай все едно звъни. Ставам, гледам през шпионката стълбището почернело от рокери. Най-малко 200. Викам тея ще ме трепат. И тогава чувам добронамерения мечешки глас на един приятел, Пешо Коня. Заради косата дето си е вързал постоянно на опашка му викат така. Ама той все разправя, че прякора му е заради една част на тялото. Та Коня вика:
    -Васко, аре бе брат, че измръзнахме. Отваряй вече.
    Е, отворих им. Влязоха момчетата и аз пак ровя по шкафовете. Поне откъм алкохол винаги съм зареден. Пийнаха и по едно време един пита:
    -А нещо за хапване?
    Ей много съм недосетлив. От оня път всеки ден карам жената да прави баница, да съм готов за такива гости. Извадих тавата от фурната и им я разделих. Таман почнаха да ядат и на вратата пак се звъни. Викам си, мани-мани, баница вече нема, пиенето свърши, какви гости пак ще идват. Отварям и гледам комшията.
    -Васко, да слезеш да разместиш малко тез мотори, че не мога да изкарам Ладата.
    Знаете я ладата. Оная от Слави Трифонов. Щерката на съседа я спечели. Слязох, напънах се малко и му направих път. Заради щерката, не за друго. Качвам се вкъщи и гледам-мазало. Кой къде сварил там легнал. Чудо ви казвам, а Пешо Коня ми вика:
    -Не бой се братле. Дай да се поразходим да земем бири и като станат ще разчистим.
    Излизам със свито сърце. Какво ще каже жената като се прибере и види толкоз маймуни?
    Слизаме пред блока и гледаме спряла патрулка и двама записват номерата на моторите.
    -Кво пишете бе?-репчи им се Коня.
    -ГлаДен сержант Папуков от шесто РПУ. Дайте си личните карти.
    Вадим ги и с неудоволствие ги подаваме. Ченгето гледа на Коня картата и се дзвери. Надникнах да видя кво се пули и гледам Коня си залепил снимка на лъв. Сержанта го пита:
    -Това ти ли си?
    -Как шЪ съм аз бе? Нали ако съм аз досега да съм те изял.
    Арестуваха го за обида и неуважение по член незнам си какъв си. Мен ме пуснаха и аз се качих да кажа на момчетата. Ония като обезумяха, изтичаха надолу и газ към районното.
    Та така. Айде сега чао, че трябва да чистя, че жената си идва след малко.
    Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 01-03-08, 16:40.

До: Баницата

Та значи Вили хубава баница прави
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Имаше една реклама на баница - А аз крада всеки вторник . Писането ти се получава трябва да напишеш книга че си по-добър от мен

Коментар

Васе,имаш стил.Харесва ми...Браво...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

След националите, рокерите и съседите... утре да не си ти се изсипят всички членове на форума... че ядат и пият повече от всички гореупоменати Евала, Васко!!!
          Daddy's girl! Always & Forever!
          Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
            След националите, рокерите и съседите... утре да не си ти се изсипят всички членове на форума... че ядат и пият повече от всички гореупоменати Евала, Васко!!!
            Да заповядат. Вилка е направила баница и баклава. Има трушия и сливова ракия. Все ще се оправим някак.

Коментар

За мене баклава, мерси, Васко!
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Извинявай,но тия от "националния" защо трябва да ги храниш?
                Нали сърбите ги нахраниха 6 пъти?
                Рокерчетата гладни,разбирам,ама тия национали.....по-гладни от депутати...да им....."и на тях...."
                Чавдар Владимиров
                0887/912075
                Ленд Ровър Диско 1
                Самуад в проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X