Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смях! Дръжте се здраво за стола!!!
Свий
X
-
До: Смях! Дръжте се здраво за стола!!!
Е-е, те в северозападен САЩ така говорят !
Ама и другите са веселяци, вижте ги !Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
-
Снощи ако не бъркам го даваха онлайн,тази найстина беше върха на сладоледа,за мен би всички по простотия....SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
И аз не мога тулибуди будаучу!...Смешно и жалко.
Голямата гавра в Айдъла (каква сочна нашенска дума!) обаче е, че бъдещи звезди се оценяват от такива "корифеи", като Слави Трифонов и Дони Без Момчил...
А Слави в компания с Киркоров, или Казасян ми напомня сценка от "Хождение по буквам" на Валери петров: "И ей го в купето, крака си навирил, пътува глупакът со мудрия Кирил".
Инак, и клипчето и субтитрите са находка!
Коментар
-
Има данни момичето да пее, обаче и трябва учител по английски и малко по пеене. Почти всички тинейджъри си мъцат, каквото мислят че чуват...
Нещо като: Сбогом дано си щастлива... = Сбогом да носиш таз слива... и др. подобниНе е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Тва е уникално , докато не показаха Марая аз си мислех че пее друга песен , и на друг език .Не мога да си представя че някой може да има такъв английски
И погледа на Есил Дюран при първото тулибуди будаучу е уникаленИмаше и една която се мисли за българската Кристина Агилера ще потърся линк
Коментар
-
Е, има лек акцент момичето.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеЕ, има лек акцент момичето.
Това шоу, без такива като нея ще е много зле с рейтинга.О899 2б2 1З2
Коментар
-
Добре де, ама не мога да си представя, че не е пяла песента пред някоя приятелка, толкова ли няма кой да я светне колко е далече от истината, та дори името на песента не знаеше. Дали пък не е умишлено, за да стане известнаНяма да се очудя, то хората в Биг Брадър ходят за да станат известни
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар