Някой знае ли със сигурност това камоинче с каква категория може да се управлява. Със любителска може ли ? че искам да си го ползвам лично да си върша работа и да си драпам по баирите когато имам време за мен?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за ГАЗ 63
Свий
X
-
Законово не ... 3,5 тона или 8 пътника. В цял свят е така. Да го маскираш на микробус всякак е по-скъпо.
Че що не идеш на курс за камиони? Тая наука винаги може да ти свърши работа. Аз да не би някога да съм си мислил за такива истории, пък колко пъти ме е спасявало ...
Коментар
-
Кофти ми е далтонизма и зеления и червения са ми проблемни- много когти комбинация хайде при очен ще се намери ама на теста с тез лампички зле ще стане. Май ще трябва да е Уаз- ка а ми се струваше че ГАЗ 63 ще е по проходимо.ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш
Коментар
-
Еееех ...(((
Виж, камионите са условно по-проходими, това по принцип.
Понеже класическите камиони са много по-големи, и коловоза и клиренса им са по-големи. Обикновено са и по-мощни, и като са празни бягат кат Голф от УАЗ. Обаче нататък вече трътват само проблеми. Проходимостта веднага се ограничава от габаритите, от по-дългата база заради която радиуса на завоя е по-голям, от допустимите кренове. Така че не трябва да съжаляваш повече от няколко минути
Коментар
-
Кое е за предпочитане от ГАЗ 63 и УАЗ 452 второто е много по мънинко- даже въшка, а ако е за камион едно ЗИЛ 157 6те е затова си милех към по малкия вариан и с по малко колелагаз 63 макар че е старо много пъти съм го наблудавал и макар и бавно но достойно си върши работата. Само много странн ГАЗ 63 със лебедка 2 000 лв в мобилето и това е една от най високите цени а тез малки УАЗ 452 са над 2800 а без никакви екстри.
ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш
Коментар
-
Малко ... В Буханката нормално спят напреко четирима мъже с кучета, пушки и въдици)
На Буханката просто трябва да отрежеш главата с 3 мм, и да си я караш нормално с А-92. А в газката има ГАЗ-49, долноклапанен мотор за бензин Б-72. А главата е просто една плоча с дупки за свещите и няма как да я направиш за високооктанов. Можеш само да сипваш авиационен керосин 1:1 с А-92 и толкова. Иначе ще и изгориш клапаните за 300 км ако не и даваш зор.
Коментар
-
Решил съм да я взема че ми е допаднало едно местенце в полите на Стара Планина където и ловджии не стъпват а има 1 - 2 къштурки останали прави а да се постегнат трябват материали а за на гръб не става. Една такава работливка ще е добре и като е с хубави гуми като имам свободно врме ще си я разтакавам по разходки. Опредлено се отказах от ГАЗ 63 мина ми ве4е меракът и здраво се оглеждам за бордова УАЗ- ка
ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
Коментар
-
На бордовия му казват Головастик. Попова лъжичкаБезценното му е че на задната броня без проблеми можеш да си закачиш кран за самотоварене и кво да е друго. Обаче за по-универсална се смята Буханката, щото пък тя си е готов кемпер. А в Головастика можеш да си направиш кабинка - каравана, и да не я прекарваш през Технотест, КАТ и прочее мазни чиновници. Возим товар гражданино началник, не ви се полагат мойте 10 кинта.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар