От: Само за 29 г. и нагоре (спомени от миналото)
Ми един сервиьз тука по нашенско, дето сега ще се съдим , че колата ми стои повече от година там и още не е в движение. За инвертара вътре не мисе говори.
Абе не казах че преди е било добре , не четеш ли. Казвам , че и сега не сме свободни и нетрябва да се примиряваме , защото преди било лошо, или някъде по света имало и по-зле от нас. Свободата ни я ограничават по много начини.
Руди вметна нещо за храните по-горе. Кеф ли ти е да ядеш пласмаси и безвкусни помии от супермаркетите? Има си неща , които някак си загърбихме , щото видиш ли вече го няма онова "лошото" .
Да трябвяа да помни, какв иса били злините , зада ги избягваме , но и новите злини трябва да борим .. .туй е то мойто мнение .. не ми тикайте думи че плача за старите времена , тогава бях малечък ... нямам много спомени
От дебитната карта не могат ли пак да си дръпнат каквото искаш ?
Иначе в хотела може с депозит, имаш право на избор, обаче за кола под наем нямаш
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от davc
Преглед на мнение
Руди вметна нещо за храните по-горе. Кеф ли ти е да ядеш пласмаси и безвкусни помии от супермаркетите? Има си неща , които някак си загърбихме , щото видиш ли вече го няма онова "лошото" .
Да трябвяа да помни, какв иса били злините , зада ги избягваме , но и новите злини трябва да борим .. .туй е то мойто мнение .. не ми тикайте думи че плача за старите времена , тогава бях малечък ... нямам много спомени
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
Преглед на мнение
Иначе в хотела може с депозит, имаш право на избор, обаче за кола под наем нямаш
Коментар