Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Игра с блондинка (ама истинска)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Игра с блондинка (ама истинска)

как беше това ... "Хубава ама глупава" или "Глупава ама хубава" и в 2-та случая нещо куца

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
      Преди да пусне "нова тема" всеки трябва да го направи.

П.С. Друг е въпроса, че "колегата" hamilton имаше мечта за три дни да стане "утвърден участник" и разрови толкова стари теми и напуска всевъзможни Спам-мнения само и само под ник-а си да види заветната титла.
      дай боже на всеки мечтите да му се сбъдват за 3 дена, така света ще стане по хубав, трогнат съм,че си изчел всичките ми мнения,струвами се, че обичаш да критикуваш и това те прави щастлив.бъди сигурен че, колегата "hamilton" има повече свободно време от колкото ти и е постигнал доста по-големи мечти от тези да бъде титолуван.относно спам-мненията сигурно съм пускал,но не умишлено,просто съм казвал това, което мисля, невярвам и ти да си бесгрешен

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
        дай боже на всеки мечтите да му се сбъдват за 3 дена, така света ще стане по хубав, трогнат съм,че си изчел всичките ми мнения,струвами се, че обичаш да критикуваш и това те прави щастлив.бъди сигурен че, колегата "hamilton" има повече свободно време от колкото ти и е постигнал доста по-големи мечти от тези да бъде титолуван.относно спам-мненията сигурно съм пускал,но не умишлено,просто съм казвал това, което мисля, невярвам и ти да си бесгрешен
        Айде сега не се заяждай! Тука май никой не може да търпи критика Ти пък например никога няма да имаш толкова свободно време , колкото аз имам от 10 г. насам и какво от това? От доста време съм в този форум , но ми се вижда , че в последно време много хора станаха докачливи , не търпят друго мнение освен тяхното и развалят една камара хубави теми. Не бъди и ти от тях. Най-малкото пък kolonal "обича да критикува и това го прави щастлив".
        Айде мир и не се вземайте толкова насериозно.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
          Айде сега не се заяждай! Тука май никой не може да търпи критика Ти пък например никога няма да имаш толкова свободно време , колкото аз имам от 10 г. насам и какво от това? От доста време съм в този форум , но ми се вижда , че в последно време много хора станаха докачливи , не търпят друго мнение освен тяхното и развалят една камара хубави теми. Не бъди и ти от тях. Най-малкото пък kolonal "обича да критикува и това го прави щастлив".
          Айде мир и не се вземайте толкова насериозно.
          за това говора за докачливоста,аз прекарвам,целия си ден пред компа и е обидно някой да те обвини, че си тук само и само да получиш титла,аз преди малко прочетох неговото мнение,аз я слагам защото ми е доставило удовостие като съм го гледал,в един момент излиза, че съм го направил с комерсиална цел,ти да си как би го изталкувъл.живота навън е достатъчно динамичен и озлобен,защо и тука да е така

--------------------------------------------------------------------------

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          Забелязал съм, че като дойдат нови колеги, предпочитат да пускат линкове, вместо да поразгледат форума, а още по-лошо е, че започват да задават въпроси на които вече многократно е отговорено... Във форума, като в живота, колкото по-остарява човек (или потребител на форума), толкова по-рядко среща нови неща...
          и с модата е така, а и със старите филми, гледаш го веднъш и ти се иска пак да го гледаш
          Последно редактирано от cveti; 30-04-08, 18:47.

Коментар

E-е, пичове пак ли за блондинки се карате
            Ще ни излезе име!!!
            Дайте да купонясваме, блондинки дал Господ!
            Show must go on!
            LZ1VES

Коментар

И на мен ми се е случвало да постна нещо такова , което преди мен друг е постнал. Реакцията ми в такъв случай е да се извиня и да помоля модераторът да изтрие темата ми. А иначе си много прав , че няма смисъл озлоблението и напрежението да са доминиращи и тук във форума , но за жалост много малко хора смятат така и си ги мерят постоянно чий е по-голям. Така развалят и много ценни теми , от които човек може да научи доста. Явно затоплянето на времето не им се отразява добре...
              Пак казвам "мир" и за да живееш в мир с другите , първо трябва да заживееш в мир със себе си. Аз съм го постигнал.
              Последно редактирано от Тихомир; 20-02-08, 14:32.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                И на мен ми се е случвало дапостна нещо такова , което преди мен друг е постнал. Реакцията ми в такъв случай е да се извиня и да помоля модераторът да изтрие темата ми. А иначе си много прав , че няма смисъл озлоблението и напрежението да са доминиращи и тук във форума , но за жалост много малко хора смятата така и си ги мерят постоянно чий е по-голям. Така развалят и много ценни теми , от които човек може да научи доста. Явно затоплянето на времето не им се отразява добре...
                Пак казвам "мир" и за да живееш в мир с другите , първо трябва да заживееш в мир със себе си. Аз съм го постигнал.
                да живееш в мир с себе си е най важното нещо,някой трудно го постигат,други никога,а аз работа по въроса

--------------------------------------------------------------------------

ще последвам съвета на "ТИХОМИР СЕВОВ" и ще помоля модераторите да затворът темата,нека мир да има
                Последно редактирано от cveti; 30-04-08, 18:46.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X