Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Истина е-ВЕРВАЙТЕ МИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Истина е-ВЕРВАЙТЕ МИ

Който не вярва да дойде в неделя с нас да я види
    ВИЖТЕ МИ ЛИЧНАТА ГАЛЕРИЯ

Вярвам ти ! И на мен ми се е случвало такова нещо! Къщата ни на село е последната, след нея вече е гората! В продължение на една седмица имаше една лисица, която идваше всеки ден и се въртеше около нас . Даже си позволявахме да я пипаме Спря да идва, когато един ден направи разни бели из двора и дядо ми я замери с камък ! С характер са тея животни
    RB Patrol Team

Коментар

Неведоми са пътищата господни! И звяра див умее да познава хората и знае кой би го наранил , и кой би го нахранил. Направо ти завиждам , и аз бих искал да имам възможността да я храня от ръка , но уви.Значи на това място или няма "ловци" и бракониери , или Лисата е питомна.Дано не я затрие някой идиот!

Коментар

пази се само да та неохапе... че няма пускане! И балхи няма ли много бе лелеее... аз от балха са плаша ного:
        4ао
        Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Такъв голям и смел мъж , пък го страх от бълхи?! Дини , няма страшно , бе брат , и хиляда бълхи не могат да те изядат , пък и лисицата-тя хапе човек само когато е бясна , или в безизходно положение.Я виж-тя яде от ръката му и даже иска мотора му да подкара! Само да не драсне нейде из горите , че с хайка не могат я улови/ако е с мотора де/!!!

Коментар

За тая лисица са предупредени и горските и (ловците) да не я закачат ама не знам кога ще им писне на туристите. Дошли едни - и тая се покаже. Хората си оставят кремвиршите на пейката и започнат да я снимат. а маймуната гепи торбето и хване пак гората.А бе - лисица.

Коментар

хапе... кучето на един лоф щеше да го утепе една лисица така го захапа за носа... И въпреки тва, че я гърмяха нищо... ми с бъркане в ... ставало работата и тиа пусна кучето! От тогава тва псе като видеше лисица полудеваше - доде неи съблече кужуха нея остава...
              4ао
              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Зъбите на лисицата влизат горен с-у долен и затова има много опасна захапка.Аз съм изтрепал много лисици/макар , че нямам билет/ , но се убедих , че наистина са санитари и чистят природата от боклуци/е правят и бели понякога/ и спрях да ги трепя от преди 6-7 год.А иначе са много забавни да ги наблюдаваш , когато те си мислят , че са сами.Имах на двора една захвърлена готварска печка "Мечта" и една нощ една лисица влезе във фурната да я облизва - голям майтап беше-като изплясках с ръце щеше да се пребие докато избяга от вътре.След 5 мин. обаче отново беше се намърдала във фурната без да й пука.

Коментар

Лисицата погледната от друг ъгъл е най-големия преносител на бяс...
                  А най-сигурния симптом на бяса е че спира да се страхува от хора и дава да бъде галена..
                  Все пак да не забравяме, че това не е Кума Лиса от приказките, досатъчно е да те олигави и да имаш някоя драскотина....

Коментар

Е тая на Вада дано не е. Гледат я от малко лисиче вече 1 година.

Коментар

Това е съвсем друга работа..
                      Иначе дивото си е диво и трябва да се подхожда със съответното уважение!
                      За галене са булонките, пуделите и т.н...

Коментар

Бесът си има симптоми , а по-точно - лиги от устата , изцъклен поглед и не желание да се гали , а липса на страх поддържан от неистова жажда да хапе.Тъй , че има разлика , бясното животно се забелязва лесно , ако знаеш какво да гледаш.

Коментар

Човек от града кога ще ти различи изцъклен поглед на лисица?
                          По скоро той ще се изцъкли като види на живо някое животно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X