Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нелепо, но трагично

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нелепо, но трагично

брат на мой познат се е движил по планински път с пикапа си (спускал се е), чул шум и решил да спре за да погледне. Отбил, оставил на скорост, дръпнал ръчна и легнал под колата да види, но лошото станало колата тръгнала ---- премазва го

жалко, но можел е да го избегне
    SUBARU OUTBACK I 2.5 AT

Коментар

на някои хора девизът им е "Мразим да мислим"
      ... за съжаление на близки и познати...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ех хора, хора ...
        И аз мразим да мислим, става ми лошо от тая работа. И съм по-мързелив от цялата циганска махала накуп. Затова 20 минути бой с чука, 10 минути с електрожена, един метър синджирче, една паничка червена боя - и кучките винаги си стоят заклещени зад седалката. В града обикновено само дрънчат, а в планината през ум не ми е минавало да слизам от колата без тях, кой ще се разправя да търси и да влачи камъни ...

Коментар

но ако имаше камък щеше да го спаси. Не е ли така
          SUBARU OUTBACK I 2.5 AT

Коментар

вероятно а ако не беше спирал нямаше да го премаже

сетих се за този случай покрай другата тема с чупливите части и всички "ако" - той доказва, че някои неща се случват независимо от това това, че мислим .................това е глупаво или как ли пък не -------

Коментар

Тук съм съгласен със Стефан,на ремаркета и каравани ,камиони и т.н. както крик,аптечка и т.н. тези /кучки/ са задължителни.За автомобили с висока проходимост може често да се наложи използването им.Но както се казва като се обърне колата пътища много.Всички сме подвластни на времето и случая,но от подобни трагични случки трябва да извичаме поука.Относно камъка , да сигурно щеше да помогне, но дали щеше да е наоколо гледали сме /Боговете сигурно са полудели/ не е ли по удобно да го носим със себе си,

Коментар

извинявайте за можеби глупавия въпрос но не се сетих за какво приспособление става въпрос Стефане.

Коментар

Re: Нелепо, но трагично

Първоначално публикуван от sofianita

оставил на скорост, дръпнал ръчна и легнал под колата
                  Жалко за човека!
                  Дали е оставил на скорост и наистина е дръпнал ръчната?
                  Защото в такъв случай наклона би трябвало да е зверски, а надали точно на него е тръгнал да проверява какво дрънчи!
                  Другия вариант е ръчната да не е била наред, което е непростим пропуск..и дори тогава ако е на скорост пак не може да се спусне отведнъж!
                  Според мен двигателя е работил или е бил на изключена скорост, а ръчната не е държала..
                  Всяко нещастие е завършек на поредица от малки пропуски!

Коментар

Червения клин под колелото. Казват му кучка. Синджирчето е за да го измъкваш отстрани, без да заставаш на линията на движението. И за дръжка, като го носиш. По-добре е да са две.

Коментар

А какво е това зад червения клин

Коментар

Черното кръглото ли? Колело. Я-471.

Коментар

Не,това дето се движи с черното кръглото.

Коментар

Голямото зеленото ли? Багира.

Коментар

Стефане,най после Че ти я пазеше като ревнив съпруг жена си бе.Но аз те разбирам... хубавица си е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X