Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къш , къш птици проклети!
Свий
X
-
До: Къш , къш птици проклети!
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеОх братчеее ... От турско още семейството ми живее по тия места. Ми що не съм богат, та да ида да живея някъде на село ...
Коментар
-
За да живееш на село трябва да имаш някакви минимални умения.Че ако те клъвне някоя кокошка...................К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнениеЗа да живееш на село трябва да имаш някакви минимални умения.Че ако те клъвне някоя кокошка...................
Коментар
-
Аз в "селянин" отдавна влагам един друг смисъл, по който доста "софиянци" са си баш такива, нищо че са тук от доста време. "циганин" също е станало мнооого по-широко понятие.
Така че по мойто разбиране всичко си е на място. А аз на село съм всяка седмица, и на едното, и на другото. И си ми харесва. Демек и аз съм малко или много селянин, но такава табелка не би ме обидила никак даже.
Всичко това в рамките на шегата разбира се.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Толкова ми е опротивела тая гъчканица че като у казармата броя дните когато ще се махна завинаги .И ще сигледам от баира какво става долу в ниското пушеци гмеж ад и ужасиК мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеАз в "селянин" отдавна влагам един друг смисъл, по който доста "софиянци" са си баш такива, нищо че са тук от доста време.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар