Досега винаги съм наблюдавал отстрани (предимно по TV-то, или минавайки с колата) подобни бедствия, но ето че сега съм един от потърпевшите. И да ви кажа хич не е забавно. Доста време изкарах на масата (празнувах си рожденния ден )преди да се уплаша. Виках си нека да вали , ние сме на топло, сухо, и на домашна ракийка , пък навънка ако ще потоп да стане. Да ама баш потоп стана - улиците реки , избите и приземните помещения пълни с вода. Веднага изтрезнях. Абе ад. Духах свещите в 5 часа сутринта във вода до коленете. До тогава вадихме вода с кофите и като каталясахме се усетихме да свържем хидрофора да изпомпва, да може да дремнем малко. За кратко нямаше ток, и GSM връзка, а за дълго вода и интернет. Още вадим вода, но вече се оборудвахме с всякакви видове помпи- бензинови, на ток. А като гледам какво е в Америка не ми се мисли.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Наводнението !
Свий
X
-
Много кофти...
Дано се оправите колкото е възможно по-бързо.
Доста от нас все още гледаме засега само отстрани, но явно наистина не е никак весело и щом играе мечката у комшиите, най-вероятно в скоро време ще заиграе и у нас.
Добре е да се вземат предварителни мерки, само че за съжаление обикновено се оказват недостатъчни.
-
Мамка му! ...
Не може да спасим света, ясна работа. Аз викам обаче в такива случаи да се помага барем на членовете на форума. Като стане така с някого - да пише направо тука, и който може да тръгва веднага, който не - след 8 часа като поизтрезнее. Щото есента тепърва почва, а после ще дойде и зимата. Правителството ще продължи да плямпа и да се тревожи за Брюксел, а тука населението и поданиците са си нашия народ. То се е видяло че на вълка врата му е дебел щото ...
Давай раждането на МСС!
Коментар
-
съгласен сам ,
Но имам едно малко питане,и после ще си одговоря и сам
Нали ше е по трудно,а и по бавно ако някой от софия иде да помага във варна
Няма ли да е по лесно и по удобно,ако се знае кой от къде е ,и тъй е по лесно и за помагащите,е ако проблемът е голям ,и желанието на помагащитее и (финансите де)са големи нека помогнат .
"Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар