Привет на всички! Най накрая да видя удовствие от това че съм с по височка кола и на асвалта. Сутринта там се прозявам тръгвайки към работа и един състезател с една хонда так ахубаво ме засили отзад че щях да захапя кормилото. Слизам и като ми видях предницата ми отиде кръвното на 5000 . Брони кристални фарове капак вси4ко на уфка пък и моята задница една поизгнила - не смя да погледна. Но се престраших и о УДОВЛЕТВОРЕНИЕ само ми отръскал калта и леко изкривил бронята и то каква броня -смешна пластмаса. Ето имало полза и да си на асфалт с по висо4ко возило.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Удоволствието
Свий
X
-
Re: Удоволствието
Първоначално публикуван от momchil_vasilevПривет на всички! Най накрая да видя удовствие от това че съм с по височка кола и на асвалта. Сутринта там се прозявам тръгвайки към работа и един състезател с една хонда так ахубаво ме засили отзад че щях да захапя кормилото. Слизам и като ми видях предницата ми отиде кръвното на 5000 . Брони кристални фарове капак вси4ко на уфка пък и моята задница една поизгнила - не смя да погледна. Но се престраших и о УДОВЛЕТВОРЕНИЕ само ми отръскал калта и леко изкривил бронята и то каква броня -смешна пластмаса. Ето имало полза и да си на асфалт с по висо4ко возило.БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
(това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).
-
още по-голямо удоволствие /според мен/ е, че всички ти правят път и никой не те засича особено по задръстванията в центъра...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
газка а тарикат
ама с газка със 180 не може май много много
А миналия ден към София нали от три платна ссее вливат в 1 давма мига4 и нахално се натискам -никой не смее с таз външност на камбоджанецОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш
Коментар
-
Re: газка а тарикат
Първоначално публикуван от momchil_vasilevама с газка със 180 не може май много много
А миналия ден към София нали от три платна ссее вливат в 1 давма мига4 и нахално се натискам -никой не смее с таз външност на камбоджанецпомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от momchil_vasilevХа да не съм мръднал да те плаша- като реша да и вземам парите от каското тогава!!!!! нали ще ме направиш на папирус!
ако ме удари някоя една хонда /със 180
/:
гледката няма да е красива...
аз като си взех джипа и си викам "е сега да ме засече някой ще го размажа!" ама като се замисля... само разправии... добре, че не съм имал такива случки...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Е със 180 и ще има само кръв лайна и черва и тенекетаЯ човек си вземи пусни ICQ то 4е го првърнахме на майтапчинйца ще ме изгонят. А за разправиийте не ми казвай на мен 30-40 минути в КАТ и никакво писане само подписи и около 2 4аса при застрахователите -то поне да бяха ми направили нещо да ми платят ами крива пластмаса кой ти гледа и то само леко наддигната тъпотии
ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш
Коментар
-
Първоначално публикуван от momchil_vasilevПривет на всички! Най накрая да видя удовствие от това че съм с по височка кола и на асвалта. Сутринта там се прозявам тръгвайки към работа и един състезател с една хонда так ахубаво ме засили отзад че щях да захапя кормилото. Слизам и като ми видях предницата ми отиде кръвното на 5000 . Брони кристални фарове капак вси4ко на уфка пък и моята задница една поизгнила - не смя да погледна. Но се престраших и о УДОВЛЕТВОРЕНИЕ само ми отръскал калта и леко изкривил бронята и то каква броня -смешна пластмаса. Ето имало полза и да си на асфалт с по висо4ко возило.
Коментар
-
Бе не знам къде сте учили български, ма ако ме уредите и мене на същите курсове пак аз ще трябва да плащам бирата ...
Под тая пластмаса трябва да има желязна тръба, която сега е крива. Виж и колко са се изкривили рогата на шасито, на които се държи задната броня.
После искай допълнителен оглед за още пари.
Коментар
-
Първоначално публикуван от NikolovЕ то пак добре , не е като да те удари "Porsche Cayenne" , 3 пъти по голямо от Нивата и с 4 пъти по голяма скорост!
най-добре да те удари влак-стрела /300 пъти по тежък и 5 пъти по-бърз от Нивата/, ама си нямаме наблизо...
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Ами пластмасата се е огънала точно преди гредите /тръбата/ между ръба на пластмасата и тръбатазащото е тръгнала колата да влиза под мен и се спира в тръбите на теглича. и там умираОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар