Обява
Свий
Няма добавени обяви.
кой пръв оближе Жипката пИчели...
Свий
X
-
До: кой пръв оближе Жипката пИчели...
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеЕто го бе..любимото ми състезание) или една Буханка
))
Ще я закъсаш ми се струва)
Поздрави,Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнениеНещо плашиш куче с кокал
Бат...не мога да ти прочета ника, слушай Венци)
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнениеНещо плашиш куче с кокал
ПС. Цвети , ако се озориш - викай за помощ , и представа си нямаш колко съм добър в близането....на шоколада де
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеНе с кокал - с шоколад
ПС. Цвети , ако се озориш - викай за помощ , и представа си нямаш колко съм добър в близането....на шоколада де))
Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеСтарото куче си е старо куче))
Аре да не се пускам аз в класациятаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеитересноТези дето не успеят, ги вземам при мен на поправителен
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеА Ким к`во ще каже? Ти я отказа да пише тук, че мъжете са мнозинство и сега си спокоенако я пусна на тези джипки , и боята до метал ще свали , кво да ти кажа страшна работа
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениезарежи тази ким , ако знаеш каква познавамако я пусна на тези джипки , и боята до метал ще свали , кво да ти кажа страшна работа
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеНедоказуемо
Аре да не се пускам аз в класациятаVW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеКъде , къде е?sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар