Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Миналата седмица беше паркиран до магазина за джанти на завоя от Дървеница към Младост. Точно до сервизчето за акумулатори
Сигурно са му доливали течност
OFFtopic:
Това ме подсети как оня ден "гъзе" с майбах зареди пред мен за 20лв на OMV.
Баси, къде ми отиде отговора? Най-големия пикап, на базата на камион. Понеже на тези тук им се е сторило недостатъчно ексклузивно и са го направили на автобус
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Това ме подсети как оня ден "гъзе" с майбах зареди пред мен за 20лв на OMV.
аз пък видях вчера на ОМВ-то на България как един ML АМG си зареди догоре ГАЗ няма такива цървули. Интересно ми стана само дали всички AMG-та са с турбо или надписа само е бил такъв.
аз пък видях вчера на ОМВ-то на България как един ML АМG си зареди догоре ГАЗ няма такива цървули. Интересно ми стана само дали всички AMG-та са с турбо или надписа само е бил такъв.
И ако е газовата е инжекция?Виалле-то е 4000лв,ама работи с турбоефект.Що да са цървули тогава?То на газ върви с 20% повече бре...
Само да спомена, че днес в ранния следобяд (и стояха до късния) на Цариградското една Хъмър Х2 Лимозина беше нанизла тамън три други коли и на хъмъра (очевидно най-задна кола) само му беше строшена решетката, а на една тойота (даже и не й видях модела) й бяха навлезнали до средата почти... Бая сериозно нещо си беше, ама май нямаше пострадали...
"That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
~H. P. Lovecraft
Коментар