Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един нов и готин филм на офроуд тема !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от go go go
    абе и аз съм на 26 пък не го мога
    А ние възрастните/41/се оправихме Като го изтегля/скоростта ми е 12кб/с/ще го кача на FTP-то

Коментар

Сега ще го пусна и аз. ако го изтегля по бързо, ще пусна бърз сиид(мисля че така се казваше)
      IvoVarbanov.bg

Коментар

е това вече е приказка
        drive alive

Коментар

След 10мин ще съм го свалил и ще опитам да го кача на фтп
          IvoVarbanov.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Varbany
            След 10мин ще съм го свалил и ще опитам да го кача на фтп
            аз го свалих за 20 минути ама нямам акаунт в фтп-то иначе досега да го бях качил
            no signature no problems

Коментар

Ей, голямо теглене направихте - все едно "Дядо вади ряпа"
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ако някой бъде така любезен да предостави акаунта си ще го кача !
                [img]http://prikachi.com/files/1482881I.jpg[/img]

Коментар

diavol koleda

Пичове не се прецакваите и не си хабете времето няма да има смисъл администратора ще го изтрие сега ще кажете защо пък така ами много просто този филм има авторски права които никои от вас не притежава за да го разпространява и то свободно а нашия форум както и Фтп са законни и ако не искате Булакт да подгонят Венци И Пламен за разпространение на незаконни матеряли не качваите неща които да са такива според закона в БГ. или поне не го разгласяваите публично
                  Аз лично направих грешката да забравя за такъв вид матеряли които временно бях качил на моита директория и бях предупреден и съответните матеряли изтрити пък какво остава за вас още повече че го разгласявате за това теглете го от торентите колкото и да е мъка поне на никои не вредите
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Гледахте ли го филма ?
                    Дайте коментар !!!

На мен лично ужасно много ми хареса ... като гледах имах чувството че го преживявах с пилотите ... много им се кефех на бъгитата и пикапите !!!
                    [img]http://prikachi.com/files/1482881I.jpg[/img]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X