Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къф ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къф ?

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
    Ъъъъъ, чета смея се, чета смея се и си викам, тая тема да взема да я залепя, ей така да си стои горе, че е смешна т.е. питането направо няма равно, та тръгвам аз да я лепя и, о боже, нямам права , след 2 минутно чудене и чесане по брадата установих, че аз в този раздел никога не съм имал права, сега в мен остана само учудването, защо аджаба тази тема е тук, а не при мен където и е мястото

Чи кво ми е на темата ве хора ? Една тема ще пусна ,и ще я натиснете като избягала от общежитие студентка
    За 2500 юро, албанският посланник в Германия, който ми е братовчед,от Берлин,ще звънне на консула в Бон който се отвори мобиле.Де и нема начин,да нема начин
    Я некой модератор да светне как се пуска тема/въпрос само до умните

Коментар

Е, ама така кажи, те за 2500 Еуро албанците Г класа ще ти докарат. Е няма да работят ключалките малко, ама то бял кахър.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
        За 5 хиляди лева, само Сузуки Витара, в Дупница има изобилие.
        Приятел довлече от заграницей за продаване Витара за 4600 лв. на реални 90 000 км, но някак се усетих много величав за нея
        Мисля,че Патрол ще ми ходи най в унисон.Задължително дизел,запазен и поддържан като мен,пък нека да е жълт

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          Хе,хе, ми ти въобще не е нужно да се спираш на която и да е марка и модел. Въобще не е нужно да се дву, три и четириумиш. Щом само петарка ти се къса от джоба, вземай я и тръгвай по огледи. Който успееш да спазариш за толкоз, той ще е! Пък какъвто ти е късмета ...

Фронтерата била с евтини и достъпни части,идея нямам що държи ниска цена.Пет бона са колосална сума ,ако и без това не ти се дават

Коментар

Купи си и бързо ще разбереш!
            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Е как къФ, Вземай жълт. К'во му мислиш.

Слушай,харесвам ти тойта Тойота ,тая дето сиседнал.Как мислиш Патрола навярно ти се вижда по калпав ? Като локални националсоциалисти гледате на марките си,чист Гьобелсов похват. Кара некой Гран Чероки ,че и се засяга на чест ако друг неласкаво поглежда тази марка.Само такива като мен,хора без джипове са обективни , безпристрастни,и равноотдалечени

Тази тема е и развлекателна.И образователна,да видите как може да не е унил дори човек,на който му предстои да даде пет бона,и то даже при положение,че ги и няма

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                Кара некой Гран Чероки ,че и се засяга на чест ако друг неласкаво поглежда тази марка.Само такива като мен,хора без джипове са обективни , безпристрастни,и равноотдалечени
                Не на чест. Засягам се на незнание.
                Малоумието ме вбесява.
                Как се дава оценка за нещо което не познаваш.
                Ако намериш за толкова пари това което искаш - взимай.
                Само че аз се съмнявам че ще е по надежно от една Лада Нива.
                Така че моя съвет е:
                Нивата е твоя джип.

Наслука (с прасетата)

Коментар

За около 5 бона из мобилето има Патрол-и разни.Виж огледай,обади им се и може да изскочи нещо знаеш ли

Коментар

Абе ше се разбереме ние с вас

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                      За около 5 бона из мобилето има Патрол
                      Или което е останало от него
                      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Всъщност не съм го мислил още Черокито.Дизелите май са им европейски,рено,алфа ромео може би.Американците са готини пичове,изпратиха човек на Луната,прокопаха Панамският канал,поддържат Аляска чиста,и тнт. И сега с тоя евтин долар просто стават все по симпатични,и по симпатични.Сигурно частите са евтини,навярно не се развалят.Като знам,че американците победиха японците във Втората световна,и си мисля,че наистина са по напред в хардуера и софтуера

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                          Слушай,харесвам ти тойта Тойота ,тая дето сиседнал.Как мислиш Патрола навярно ти се вижда по калпав ? Като локални националсоциалисти гледате на марките си,чист Гьобелсов похват. Кара некой Гран Чероки ,че и се засяга на чест ако друг неласкаво поглежда тази марка.Само такива като мен,хора без джипове са обективни , безпристрастни,и равноотдалечени

Тази тема е и развлекателна.И образователна,да видите как може да не е унил дори човек,на който му предстои да даде пет бона,и то даже при положение,че ги и няма
                          Не, аз съм карал лични сузуки, ланд ровър класик преди тая тойота всеки от тях си имаше своите предимства и недостатъци. Преди тойотата гледах и два патрула. Седнах в тях, покарах ги и установих че патрула не е моята кола. Даже не съм видял темата в кой раздел е и я приех насериозно.
                          Аз до скоро карах V8 на газ, сега карам R6 на дизел. Кубатурите са еднакви. Излизаше ми по ефтино с газта. Факт! Така че помисли, посмятай, покарай, преспи една вечер, на сутринта реши, и пусни тема: Търся ....... , колеги някой знае ли къде има читав?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X