Hummer - вече всички знаят.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Истината за Hummer
Свий
X
-
До: Истината за Hummer
Абе според мен завиждат тия с меките пишки
Аз да имам Хамър ще си лепна отзад на резервната гума снимка на въпросния атрибут да се види колко е голям всъщност и да разсея митоветеВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
А, ще го смалиме с фотошопа, ама с нещо друго за мащаб отстраниВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнениеТатуирай си надпис "Амстердам". Има да те питат на старини какво значи Амам
На атрибута на негрото пишело "Уенди", и всички мислели че това е името на жена му, а то всъщност в работно състояние било "Уелкъм то Джамайка Хев а Найс Дей"Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Срещнали се на улицата двама психолизи. Първият казал:
- Колега, как сте, чух че сте взел нова кола.
- Да, колега, огромна е, мощна - отговорил вторит.
Първият видимо засегнат от отговора казал:
- Колега, с вас сме професионалисти, дайте направо да ги мерим, да не си губим времето!Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЕбати кастрата. Както е известно "Соня" значи "Слава героям Великой Отечественной Войны, защитникам Города - героя Севастополя!".Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар