Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ежко Бежко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ежко Бежко

Прикачени файлове
    LZ1PER

До: Ежко Бежко

Ee Пепи сложи поне едно +16
    Иначе Влади по едно време гледаше некви таралежчета, интересно неговите можели ли са така
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Ee Пепи сложи поне едно +16
      Ако го бях сложил, ти нямаше да го видиш
      LZ1PER

Коментар

Ама къв е хитрец и как се облизва само... Той щото знае , че Цветито ще го гледа , затуй е нахитрял такъв...

Коментар

Ежко бежко е много готин,но е мръсник.А цвети е права за +16 едвам успях да изгоня мялката да не гледа.
          Прикачени файлове

Коментар

Той е видял че сме го гледали как прави малки таралежчета на таралежката (http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19583) и ето това му е реакцията
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
              Ежко бежко е много готин,но е мръсник.А цвети е права за +16 едвам успях да изгоня мялката да не гледа.
              Цвети извинявай за малката букватази вечер много бъркам квадратчетата.Пък и ежко бежко ме смути малък а какви работи прави.

Коментар

Коце въобще не бях забелязала, ама сега да знаеш много съм ти обидена

А Тишо видя ли този път Дима е виновен, не аз за "нахитрянето" на таралежчето
                A2 (+)

Коментар

[quote=cveti;240496]Коце въобще не бях забелязала, ама сега да знаеш много съм ти обидена

Моля те не се сърди че всички в къщи плачатНай вече Йета че не и даваме да види таралежа

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
                    Моля те не се сърди че всички в къщи плачатНай вече Йета че не и даваме да види таралежа
                    Ами така е! Таткото ме разсърди и повече няма да разкажа на дечицата за трите прасенца
                    Я ги питай хубаво ли разказвам
                    А аз такива работи не гледам също, ама Пепи не сложил възрастовото ограничение!
                    Аз като го видях бях възмУтена и огОрчена
                    A2 (+)

Коментар

Ами така е! Таткото ме разсърди и повече няма да разкажа на дечицата за трите прасенца
                      Я ги питай хубаво ли разказвам
                      А аз такива работи не гледам също, ама Пепи не сложил възрастовото ограничение!
                      Аз като го видях бях възмУтена и огОрчена
                      Сега още повече ги разплака,и тях и Златка.Отивам да търся друга разказвачка на приказки.

Коментар

Коце въобще не бях забелязала, ама сега да знаеш много съм ти обидена

А Тишо видя ли този път Дима е виновен, не аз за "нахитрянето" на таралежчето
                        Да бе , той Димата винаги е виновен все в нещо...
                        А ти недей лъга , че не гледаш такива работи - в оная тема за секса на таралежковците еееййй-такива Очи беше ококорила , да!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X