Разрових снимките от 2006 година и ето на какво попаднах...
Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
обаче на хората от снимките не им прави никакво впечатление, може да е дух или същество от друго измерение? те явно не го виждат??
във англия миналата година се беше появил един луд пианист , който не знаеше от къде идва.. пак подобна история
Пардон ако е ваш познат, стори ми се че и собственика на снимките е учуден. Да не е горски дух или подобно. Понякога се случват странни неща с фотоапаратите. 99г. една позната ме снима ухилен в ковчега /тоя без капак / в камерата под хеопсовата пиарамида пък после ме нямаше на снимката , а и самия диапозитив изчезна. Не изключвам разбира се и повреда в техниката !?
Добре де, ако се къпеше с палто сигурно щяхте да го изкарате нормален акордеонист.
Много пъти съм чувал че хората често се къпят голи. Знам един конкретно извратен - тоя даже си сваля ръкавиците преди да си мие ръцете.
обаче на хората от снимките не им прави никакво впечатление, може да е дух или същество от друго измерение? те явно не го виждат??
И аз точно така го почуствах като го видях на снимките.Въпреки ,че аз съм ги правил не съм очаквал да имат такъв ефект.А колегата освен готин пич,нудист, ми е и голям приятел.
Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
Коментар