Обява

Свий
Няма добавени обяви.

А познайте на къде се върти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: А познайте на къде се върти

ЛЕЛЕ, изродщина !! Верно си смени посоката !! Премрежих поглед за малко и стана. И ся не мога да я върна обратно... Повредих сееее...

Поправка - мога да я сменям вече както си искам. Непонятно ми е как е направена тая шашма ))
    Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

И джедайски техники пробвам и не ще! Кат си го представя мониторът целия още малко ще полети във въздуха, ама дори да затворя очи и няколко минути да си я представям как се върти на обратно като ги отворя и не ще!!!
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
        ако я познаваш, дай да я пробвам на къде се върти. Ще и бодна един център, и после ще ви кажа на къде се върти
        И аз я виждам да се върти по часовниковата стрелка.На другата не можах да я врътна ни с пребешки ни със залягания ни с премрежвания,сигурно имам производствен дефект-рекламация не може, гаранционен срок изтекъл

п.п Влади а ако я сложиш на 2-ва центара може да е по-точно.
        Land Rover Discovery:
        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

ха ха вече я въртя както си искам.много просто било.
          първо като я погледна се върти по часовниковата страна.после и гледам само сянката на краката и по точно на единия дето си си върти на обратно и после дигам поглед на фигурата и тя вече се върти наобратно

Коментар

Ей! Завъртях я, ама с измама . Записах картинката на харда, отворих я с вюъра, зумвам докато на екрана остане една мазаница от пиксели, които само премигват неориентирано и с много мъка си въобразявам, че се въртят обратно на часовниката. След това бързо ънзумвам до нормалния й размер и тя се върти на обратно... като тръсна глава и се обръща веднага по часовниковата и без ново зумване няма обръщане...
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
              ха ха вече я въртя както си искам.много просто било.
              първо като я погледна се върти по часовниковата страна.после и гледам само сянката на краката и по точно на единия дето си си върти на обратно и после дигам поглед на фигурата и тя вече се върти наобратно

Това наистина работи!!! Въпреки че го бях пробвал и преди и не ставаше... може би първо трябва да успееш да я объреш поне веднъж някак си, за да почне да минава тоя номер . Но ми трябват усилия, за да я държа да се върти обратно на часовниковата... Разсеям ли се веднага се обръща, нищо че после пак я завъртам на обратно относително лесно.

Коментар

Аз я виждам да се върти само по посока на часовниконата стрелка. Не мога да я завъртя обратно.
                Като гледам обаче сянката на крака и - не съвпада на посоката на въртене на тялото, би трябвало да се върти обратно... ето пак анализирам
                !

Коментар

мисля че е стъпила на десния си крак и се върти от дясно на ляво
                  По добре на дивия кон на лудоста,отколкото на куцото магаре на разума!:twisted:

Коментар

сега пък се върти обратно сбъркана работа
                    По добре на дивия кон на лудоста,отколкото на куцото магаре на разума!:twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                      Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                      дай да я пробвам на къде се върти. Ще и бодна един център, и после ще ви кажа на къде се върти
                      п.п Влади а ако я сложиш на 2-ва центара може да е по-точно.
                      Ааа няма нужда, разбрахме как става....
                      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                      A2 (+)

Коментар

Не знам на колко градуса (алкохолни) сте гледали, но още от първия път се вижда, че отначало стига в едната посока до 90 градуса и след това в обратна посока през 0 до другите 90 градуса. Т.е. описва един полугръг. И ту с единия крак напред, ту с другия в зависимост от посоките. Наздраве, отивам на хубаво червено домашно винце.
                        Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                        УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                        Времето е ценно, само ако не бързаш.
                        0889623098

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Кой, както иска...
                          Добре де.Въртя я(мисленно)както си искам.Напълно контролирам посоката.Това какво означава?
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

УСПЯХ ! Връткам си я както си поискам . Урааа, почти се бях отчаял .
                            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Преди врвмв се занимавах с програмиране на 3D графика. Ама в ония години, дето нямаше видео карти за по 500$.

Та... често ми се случваше. И общо взето е въпрос на тренинг. Като свикнеш, си я връткаш както ти е кеф.

Ама съм се поотучил вече.

Илюзията идва от там, че мозъка вижда само силуета, а останалото си го изгражда сам. А няма "опорни точки" за да се ориентира (сенки, осветление и т.н.), и си я врътка както му дойде. И за да не се "бъгне" и да блокира си избира едната посока и се държи за нея като удавник за сламка.

Според мен няма нищо общо с лявата или дясната половина. Ама нека някой по-разбиращ да се изкаже.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Имаше един виц - "Тест за милиционери"
                                Едни били тъпи но упорити...
                                Други проявявали търсене...
                                Трети имали знания...
                                Не намирате ли аналогия
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X