Обява

Свий
Няма добавени обяви.

А познайте на къде се върти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: А познайте на къде се върти

Абе аз я отворих с едитор за гифове и принципа е ясен, ама как да я накарам докат я гледам да се завърти на другата страна още не мога да измисля . Явно дясната половина на мозъка ми е безвъзвратно атрофирала .
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Как я карате да си сменя въртока - не знам. При мене не ще и не ще! Върти се само обратно на часовниковата стрелка и туй-то.

Коментар

Всичко е тука (като в оня стар виц, дето един японец научил за месец български ) в главата. Картинката имитира въртене, т.е. ние го възприемаме като такова, а от там всеки си го схваща (възприема) и като посока на въртене, за един по, за друг обратно на часовниковата стрелка... Просто трябва да си представите кое е предна част на балерината и кое задна, после мислено ги разменяте и се сменя посоката...
        Срещал съм го някъде, това беше някакъв тест и взависимост от това как определяте посокарта, се правеха някакви изводи относно възприятията ви. При мен още на пръв поглед се въртеше и в едната и в другата, според желанието ми...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Проста работа. Погледнете централно, върти се на една страна. Погледнете с периферното зрение, сменя посоката. Например погледнете основата на монитора. Ха, кво стана ???
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
            Ами ей сега ще опитам да и вдигна левия крак.
            Пак с това съзнание... всичко идва от там.. въпрос на гледна точка и желание...
            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              Просто трябва да си представите кое е предна част на балерината и кое задна
              ... а как можеш да помислиш, че отпред е отзад?/имам в предвид, когато разликата е видима, а има неща за които окото не може да бъде излъгано/!
              sigpic

Коментар

Стана интересно...
                Как можеш от силует(черно-бял, без нюанси, както е в случая) да определиш, дали го виждаш отпред или отзад?
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                  Проста работа. Погледнете централно, върти се на една страна. Погледнете с периферното зрение, сменя посоката. Например погледнете основата на монитора. Ха, кво стана ???
                  Ха! Е т'ва е! Получава се много лесно Готино е...

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    ... Просто трябва да си представите кое е предна част на балерината и кое задна, после мислено ги разменяте и се сменя посоката.......
                    Да получава се. За полесно натискайте F5 многократно, така я зстопорявате в изходно положение, представяте си че тя е с гръб към вас и при започване на въртенето е по часовника, после същото опражнение но си представяте че е с лице към вас и се сменя посоката.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Ето оригиналния линк:
                      http://www.allmyfaves.com/blog/weekl...gic-maybe-both
                      Става въпрос за това, че в зависимост коя посока на въртене вижда човек, се правят изводи коя половина на мозъка е по-развита. Както знаем, едната половина отговаря за логическото/аналитичното мислене (лявата половина на мозъка е по-развита), а другата - за артистичното/интуитивно възприятие на нещата (дясна половина).
                      Така ако виждаме въртене по часовниковата стрелка - първия тип. Обратно - втория тип.
                      Забравих....това твърди теста, а дали е вярно....
                      НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                      Omnia vincit amor !

Коментар

Аз все по часовниковата стрелка го виждам, колкото и да се мъча не мога да я завъртя обратно . Ни с периферно ни с рефрешване никак ... Какво ли значи тва ?
                        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                          Аз все по часовниковата стрелка го виждам, колкото и да се мъча не мога да я завъртя обратно . Ни с периферно ни с рефрешване никак ... Какво ли значи тва ?

Означава че,докато не пратиш видеото,няма да тръгне обратно

Коментар

Не ще да се обърне. Ни с периферно, ни само част да гледам, ни бира да пия... нищо... Явно наистина артистичната половина от мозъка ми е тотално атрофирала .
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Абе аз снощи опитвах с червено вино ама не става. Днес на свежа глава я завъртам на където си искам, но като я завъртя обратно на часовника и малко се разконценрирам веднага тръгва в посока "аналитично мислене".
                              О899 2б2 1З2

Коментар

И при мен не става вече, в началото ми се въртеше. Нека да поанализираме значи при мен сега се върти ПО часовниковата стрелка и с вдигнат десен крак. Тези които я виждат обратно кой крак е вдигнат?
                                Аз я виждам и с двата крака вдигнати, тва ко значи ?
                                Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X