Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нагъл крадец
Свий
X
-
До: Нагъл крадец
Ти пък, ако във Варна си оставиш нещо за ядене на балкона - пиши го бЕгало...демек летяло
Преди години си правехме майтап с едно парче твърд като камък суджук, завързан с 3 метра здрава рибарска корда за парапета на балкона. Сложена е съответната гавра на парапета и седиш вътре и гледаш сеир: минава гларуса, хваща суджука и газ да го няма, ама на третия метър летене това му изхвърча от човката, след което ние го слагаме пак на парапета. В интерес на истината след втория опит спираха да го закачат - учат се бързо.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Когато бях на 6г. бях с родителите ми на море във Варна. Квартирата беше в един блок в кв. Чайка на 6-тия етаж. Сутринта нашите ми купили баница за закуска и аз излизам на терасата да я изям. Още не я бях отхапал и един гларус се спусна, грабна я от ръцете ми и избяга. Аз се разревах естествено. Ревях не толкова за баницата колкото от страх.
След тази случка ми викаха ГлавчоAкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!
Коментар
-
Добре че не е заминало някое око - гларусите са сериозни хищници...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар