Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съгласни ли сте- новият Jeep Cherokee?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съгласни ли сте- новият Jeep Cherokee?

Дали са основателни претенциите му, че е царят на задвижването 4x4

Ммм ... Четенето на лъскави рекламни списания е като четенето на упътванията на антибиотиците. Във всяко пише че лекува всичко, и че е най-по ...
    Всичко хубаво направено от фирмата Джип е в миналото. Семейството Вилис. Черокито си е прост паркетник. Бяха ми харесали само седалките, ама като се разбра че са по 70 кила ... И те не стават.
    За тия дето сега ще скочат - знам, ама те са тунинговани до и отвътре!))

Коментар

Черокито си е лъскав градски автомобил и даже май не е на шаси!Е, на ски винаги можеш да отидеш с него а дори и на риба,но не навсякъде!
      Иначе по "Discovery Chanel" или Explorer не съм забелязал да използват Чероки във каквито и да е off-road изпълнения!
      offroad фен
      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Вярно е, че новото Чероки не е най-големият оф-роудър, но все пак създателите на джип няма да се оа**т с някакъв боклук. Като всяка машина и тази си има + и -, не бива да подхождаме еднозначно. Все пак след 15 - 20 г. на състезания по офроуд (ако въобще има такива) ще се използват модели от близките години, така както в момента се използват по-старите.

Коментар

diavol koleda

Има Черокита които участват в оффроуд ралита и то най-тежите справака филмчетата които съм качил от Реинфорест Челиндж на моита директориа във ФТП-то но това са изключително модифицирани и тунинговани машини,а като цяло Чероки определено не става за повече от ходене на риба или до някоя изискана хижа е разбира се луди хора бол особенно в нашата страна ма то си е за тяхна сметка.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

царе на задвижването 4х4 са модели снабдени с тосион диференциали /май така се казваха / така де тия дето са с по няколко червяка вътре сещайте се
            такива до колкото знам са моделите на ауди и хамъра
            за други в момента не се сещам
            поне според мен конструктивно те са най добре
            ама сега вие ще скочите и ще ма изкарате че не е вярно най вероятно
            но поне от нещата които изчетох за 4х4 задвижванията аз лично останах с такива впечатления
            имам и реални наблюдения но те не са прекалено големи в сравнение с на повечето от вас
            все пак обаче също са в подкрепа на това твърдение

Коментар

Quattro rulz!

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                царе на задвижването 4х4 са модели снабдени с тосион диференциали /май така се казваха / така де тия дето са с по няколко червяка вътре сещайте се
                такива до колкото знам са моделите на ауди и хамъра
                за други в момента не се сещам ...
                Диференциалът се нарича "торсен" (torsen), от "torgue sensitive"...

Освен на горе-опоменатите е наличен и при новият Range Rover, а мисля и при Тойота някои модификации Ленд Крузър (не съм сигурен).. Впечатлението ми е, че се монтира на модели, където цената (почти) няма значение..

Поздрави!
                Яро

Коментар

Първоначално публикуван от Galabin
                  Черокито си е лъскав градски автомобил и даже май не е на шаси!Е, на ски винаги можеш да отидеш с него а дори и на риба,но не навсякъде!
                  Иначе по "Discovery Chanel" или Explorer не съм забелязал да използват Чероки във каквито и да е off-road изпълнения!
                  Айде разбирачите пак ще трабва да прожектираме US- offroad за да разберете че не е така и после да имате тема за размиъл
                  Точно Черокито има уникална способност да се направи така както др.джипове не могат и за това го предпочитат като платформа за едно от най-уникалните състезания- JEEPSPEED Този модел на JEEP отпред е на пружини от модела- TJ на ВРАНГЛЕР а окачването на задният мост е ресьорно на ВРАНГЛЕР -YJ така че няма нищо случайно по този начин предният мост има добро поведение при високи скорости а задния се грижи за големите натоварвания от скоковете и дупките.В САЩ казват че това е най достъпния начин да се състезаваш

Коментар

Мисля, че Cherokee е един приличен джип на не много висока цена! На изложението в София изложеният модел струваше 75000лв. с ДДС ( с почти всички екстри за модела и блокировка на междинния диференциaл). Разбира се това не са малко пари, но за джип е приемливо! Може да не е най-добрия оff-road-ър, но се справя добре и с тежки терени ( лично съм се уверявал в това ), а и е направен дебилно устойчив! Гледал съм доста US филмчета, в които Cherokee показва завидни възможности, и то в не много преработени варианти! Технически характеристики може да видите на http://jeep.dn.ru
                    RB Patrol Team

Коментар

Хи-хи! Близнак, що не четеш бе, не ставаше дума за тунинговани)) Те кат вземат рамата и предната решетка с емблемата, а другото - друго, сигурно става за джип)) А кво може простото чероки ако искаш питай Джедая например)) Клиентите нямало до разберат правилно, плашели се, и не знам си кво още, продаде УАЗа с който печелеше състезания, и седна в тоя таралясник. Сега псува и строи нов УАЗ, и съдружниците му мълчат, и жена му мълчи да не яде бой, и децата се радват щот знаят че калта е близо!))
                      Мани тия глупости, ами щом си се прибрал се обади да утрепеме някви бири и да покажеш на човека Атласа. Щот брат ти си имаше друга работа, не ни висеше там да ни се радва А па и аз искам разни демпфери и не помня кво друго.

Мда. Торсена е самоблокиращ диференциал. За УАЗа например струва 400 зелени кинта с монтирането. Това не е откровение, ами желязо от 50 и повече години. Само че с американската параноя по безопастността хич не ми се вярва да монтират такова нещо на серийни шосейни коли, еле па в предния мост.

Коментар

Cтефане аз съм си още тука Близо месец вече нямам време да вляза в форума А имам доста интересни материяли Брат ми е писал от мое име Нещо като клонингите атакуват Като се върна в София ще направим с теб Отмъщението на ситите

Коментар

Давай, се ще се намери за кво да отмъщаваме!))

Коментар

хе хе честит имен ден на този който има повод да почерпи приятелите си

Коментар

Ха, вярно бе! Айде честито, и не изпивай довечера цялото море наведнъж!))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X