Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъдете като прасетата-щастливи!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бъдете като прасетата-щастливи!

Знаете за какво става дума.
    Камиони, рейсове, автомобили и дебили събрани на едно пространствено ограничено място -
    Софийските улици, и по ред причини първите прогресивно се увеличават, а вторите са почти константна величина.
    Ситуацията е куца от всякъде. Главните лекуващи лекари обясняват, че те нямат вина, тя ситуацията си е такава -
    зачената нейде в ранния социализъм и родена в зората на пазарната икономика.

Но един човек е оптимист за ситуацията. Ето какво споделя той:
    " - Ами питам се защо е това черногледство?! Защо всички са се втренчили в лошата страна на ситуацията?
    И вас да ви гледат все от към задните части и за вас ще викат, че приличате на дупе... да ме прощавате за израза.
    Но я погледнте ситуацията от към светлата... ъмм.. красивата и страна! Ще видите една хубавица във вихъра на
    танца, а не грозна старица с две патерици! Е как така, е как така... ами така бе господине!Ето ще ви дам няколко насоки
    на вас и на съгражданите ни, от към къде да гледате ситуацията. Значи, защо да се втеляваме колко вредни били изгорелите автомобилни газове, какъв смог се бил образувал над София и колко шумно било в центъра, а? То и сланината е вредна, ама я ядете, нали? Как така не ядете сланина? Че кой не яде сланина? Вие да не сте болен нещо... язва, колит? Хъммм... както и да е. Значи вижте сега, всичкия този пушек, гони комарите, шума от автомобилите стресира вредителите по дърветата и стимулира нервната система на човека! Я питайте некой селянин дето е дошъл наскоро от провинцията, спи ли му се, а? Ами не му се спи, да! На село е заспивал с кравите, ама тук е поставен в нова ситуация на стрес! Стреса е полезен!!! Развива рефлексите и мисленето! Една кокошка ако я стреснеш в съня и има 80% вероятност да снесе яйце! Понякога и две наведнъж! Стреса увеличава производителноста и ускорява темповете! Ами така е, да... вие може би защото не ядете сланина и може би не разбирате, ама другите ще разберат. Автомобилите, казвате, били много?! Ами много са да, ама какво му е лошото? Колкото повече, толкова повече, както казва народа, а народа е мъдър! Моля?! Мечо кой? Пух? Не съм го чувал... та както и да е! Кое е по добре, да имате един лев или да имате 100 лева, а? Аха... разбирате ме значи! Друг пример да видам... казвате хората чакали много по спирките, бавно стигали от едно място на друго, нервирали се много шофьорите, а?! Ами това е все лошата стрена на нещата бе господине! Свалете ги тея черни очила, погледнете слънчевата страна! Чакането по спирките сплотява хората, кара ги да комуникират по между си, развива социалния характер на обществото! Иначе какво... ако дойде бързо рейса, няма да разбереш че си го чакал! Какъв е смисъла от спирките тогава, ако не чакаш на тях?! Няма за къде да се бърза, бързането убива! Я вижте костенурките колко дълго живеят, не като зайците... не случайно е израза "Мрат като зайци"! Като пилци? Ами те и пилците са от бързите животни! Няма смисъл да се бърза! Бързата кучка слепи ги ражда, а сляпата бързи... нали ме разбирате на къде клоня?! Едното поражда другото! О, забравих че не ядете сланина, да... както и да е. Ами шофьорите били нервни... ами това е добре! Това е прекрасно! По-добре да си нервен в колата, да натискаш клаксона да крещиш, от колкото да караш привидно спокоен по изнервящо празните улици и като се прибереш да се разкрещиш на жена си. Нервите по пътищата са един вид отдушник редуциращ домашното насилие. Да сте чувал някой нервен шофьор да е набил жена си или детето си? Чувал сте? Е, това са единични случаи. Обикновенно спокойните, усмихнати шофьори вършат зверства извън мепесетата си, това е доказано статистически.
    Надявам се с тези примери ви убедих, че ситуацията може да изглежда и красива, стига да знаеш как да я погледнеш. Разбира се вас конкретно ви съветвам да се опитате да ядете сланина. Не може без сланина. Вие за това сте така песимистично настроен и черноглед. Хапнете малко сланина да ви се избистри погледа. Сланината е в основата на живота, в основата на щастието! Статистически е доказано, че прасетата са най-щастливите животни! Така че ние един вид не ядем сланина, ние ядем щастие!"

Така че не обръщайте внимание на трафика, боклука, простотията.
    Яжте сланина и бъдете щастливи!
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

До: Бъдете като прасетата-щастливи!

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
    ...Така че не обръщайте внимание на трафика, боклука, простотията.
    За пълното щастие, към сланината требе и лук(курмит)!!!

Коментар

Ааа GAD, имаш правописна грешка Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2dba31fceb1d620270a89c5c1085775d.gif
Прегледи:1
Размер:58.0 КБ
ID:5039877
      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
        Ааа GAD, имаш правописна грешка [ATTACH]11700[/ATTACH]
        Немам, а курмит помага + сланината за гъзтрит!!!
        Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 11-10-07, 19:18.

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
          Немам, а курмит помага + сланината за гъзтрит!!!
          Ама от кой вид гъзтрит на неравна почва или
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
            Ама от кой вид гъзтрит на неравна почва или
            На всякаква, без пясък, там и мит и трит не помагат, без сапун...!!!

Коментар

...Така че не обръщайте внимание на трафика, боклука, простотията.
              Е това е сентенцията!
              Technical Rescue Direct - life lies in courage
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Браво Цвети, браво. Само, че аз обичам сланина, и кво-да се чувствувам гузен ли:-))
                Ама тук е дълбоката провинция, и живота е много по-спокоен.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Браво Цвети, браво. Само, че аз обичам сланина, и кво-да се чувствувам гузен ли:-))
                  амИ! Просто ми хареса и го копирах тук...Иначе сланина аз лично пък никога не съм яла...
                  Ама пак съм щастлива, като прасето, което съм "пожалила"
                  A2 (+)

Коментар

Е, то дамите не си падате много по висококалоричните(ох, каква дълга дума) храни, но така трябва-нали искате да ни се харесвате:-)))))))))))))))))) А аз имам 150-160 кг прасе, което никак няма да пожаля по-другата събота:-))))))))))))))))

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Е, то дамите не си падате много по висококалоричните(ох, каква дълга дума) храни, но така трябва-нали искате да ни се харесвате:-))))))))))))))))))
                      А май нещо си пропуснал темата за шоколада и Jeep-а
                      A2 (+)

Коментар

Пропуснал съм. Виноват. Ще потърся.
                        П.П. Намерих я. Даже постнах.

Коментар

Като стана дума за прасета , сланина и щастие се сещам за още един начин да си щастлив. Ако не се лъжа наскоро откриха , че яденето на шоколад доставя същите емоции като добрия секс. Та искам да попитам - този мерак към облизването на шоколадов джип да не би да има и нещо общо с емоциите от секса?
                          Освен с наградата за най-бърз близач...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                            Като стана дума за прасета , сланина и щастие се сещам за още един начин да си щастлив. Ако не се лъжа наскоро откриха , че яденето на шоколад доставя същите емоции като добрия секс. Та искам да попитам - този мерак към облизването на шоколадов джип да не би да има и нещо общо с емоциите от секса?
                            Освен с наградата за най-бърз близач...
                            Ами то и едно пикане е равно на половин е**не, но като се изпикаеш два пъти, не е като да правиш секс !
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

То и сланината е вредна, ама я ядете, нали? Как така не ядете сланина? Че кой не яде сланина? Вие да не сте болен нещо... язва, колит?
                              ...

Това ме подсети за едно нещо на Жванецкий *, което миналия месец видях в "Аргументы и факты" (бр. 39 от т.г.). Тук го давам съкратено и с превод - в случай на различни езикови предпочитания.

- - -

Кто ты, чтобы не пить?

В конце концов, кто ты такой, чтобы не пить? Тебе что, больше всех надо? Сидеть на диете, делать зарядку. Что ты из себя корчишь? Извините, мне спиртного нельзя, мне стакан сока... Кто ты такой? Ты что задумал? Посмотри, сколько народу мучается! Пенсионеры без лекарств, молодежь без перспектив. На чьем фоне ты, гад, хочешь в будущее здоровым и трезвым протиснуться? Тебе нелзьзя, а нам, значит можно?

Ты настоящих генералов видел? Фигура радость источает. Мундир лопается, лампасы в щеки переходят, нос цвета знамени, живот налитой под образ ведра.

...

Он пьет, решает и побеждает... А ты - не пью? У нас в России настоящий мужик либо на водке, либо на антибиотиках. А крупный руководитель и на том, и на другом. Еще Сталин говорил: "Чтобы вас понять, я тоже выпил фужер коньяку". Кто ты такой, чтобы не пить?

- - -

Кой си ти, че да не пиеш?

В края на краищата, кой си ти, че да не пиеш? Ти какво, повече от всички ли искаш? Да пазиш диета, да правиш гимнастика. На какво ми се преструваш? Извинете, аз не бива да пия алкохол, за мен чаша сок... Кой си ти, бе? Какво си намислил? Виж, колко народ се мъчи! Пенсионери без лекарства, младеж без перспективи. На чий фон ти, гад, искаш здрав и трезвен да се промушиш в бъдещето? Ти не бива, за нас, значи, може?

Ти истински генерали виждал ли си? От фигурата блика разост. Мундирът се пука, лампазите преминават в бузи, носът е с цвят на знаме, коремът - налят във вид на кофа.
                              ...
                              Той пие, решава и побеждава... А ти - не пия? У нас в Русия истинският мъж е или на водка, или на антибиотици. А големият ръководител и на едното и на другото. Още Сталин казваше: "За да ви разбера, аз също изпих чашка коняк". Кой си ти, че да не пиеш?

- - -
                              * Михаил Жванецкий, популярен руски хуморист. Първоначално сценарист на много известния в миналото Аркадий Райкин, после - самостоятелен. Преди перестройката беше "полуразрешен"; записи от негови лафове и сценки стигаха и у нас, по същия начин, по който идваха песните на Висоцки.
                              Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X