Здравейте!
По право авторството на тази тема би трябвало да принадлежи на колегата с ник tintiri mintiri. Като пътувахме (6-7 "жипки") от София за Копривщица, се оказа че само той е с изострено периферно зрение по въпроса "кал". На мястото всички мислеха за настаняването,
а той "пламнал цял"
обясняваше къде е видял
обещаваща кал.
И се оказа съвсем право неговото шесто чувство.
Аз съм новобранец в оф-роуда 4х4, но далеч не в оф-роуда 2х2. От впечатленията ми като турист и като войник калта бива 5 вида:
1. доста неприятна;
2. безобразна;
3. гнусна;
4. особено противна (ставаш все по-висок с всяка крачка);
5. изключително отвратителна (после няма измиване, няма изстъргване, няма изчукване, няма изпиране).
Тъй като Калта има важно място във форума, може би колегите биха споделили наблюдения и научни изводи по разнообразната проблематика на Калта. Например:
Що е кал и има ли тя почва у нас.
Видове кал.
Принципно устройство на калта.
Има ли калта душа (нали "от кал сме направени").
Калта като приятел на човека.
И много други...
Поздрави!
По право авторството на тази тема би трябвало да принадлежи на колегата с ник tintiri mintiri. Като пътувахме (6-7 "жипки") от София за Копривщица, се оказа че само той е с изострено периферно зрение по въпроса "кал". На мястото всички мислеха за настаняването,
а той "пламнал цял"
обясняваше къде е видял
обещаваща кал.
И се оказа съвсем право неговото шесто чувство.
Аз съм новобранец в оф-роуда 4х4, но далеч не в оф-роуда 2х2. От впечатленията ми като турист и като войник калта бива 5 вида:
1. доста неприятна;
2. безобразна;
3. гнусна;
4. особено противна (ставаш все по-висок с всяка крачка);
5. изключително отвратителна (после няма измиване, няма изстъргване, няма изчукване, няма изпиране).
Тъй като Калта има важно място във форума, може би колегите биха споделили наблюдения и научни изводи по разнообразната проблематика на Калта. Например:
Що е кал и има ли тя почва у нас.
Видове кал.
Принципно устройство на калта.
Има ли калта душа (нали "от кал сме направени").
Калта като приятел на човека.
И много други...
Поздрави!

Коментар