Така се решават проблеми с гнилоча!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Крайни мерки в борбата с корозията

Свий

X
- 

До: Крайни мерки в борбата с корозията

Забележете колко пестеливо са използвани нитовете, иначе и те ще паднат Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража. Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

- 

Да можеби като вторият от ляво на дясноПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЗабележете колко пестеливо са използвани нитовете, иначе и те ще паднат    
 Коментар
- 

А нали се сещате че най-вероятно ще е минала преглед и ще е "технически изправна". Една от причините да си карам "динозавъра" е страха някой такъв като тоя да не спре в мен докато в колата ми е семейството. За съжаление това не е рядка гледка, но докато минаваме преглед с 20 лв. без даже да караме колата до там, и докато чичко полицай си затваря очите за състоянието и за още толкова, ще е така
 Коментар
- 

Така се ремонтират и по света. Наскоро един приятел купи една "перфектна" Нива от Италия. Праговете бяха кит и вестници. Преден десен калник беше кърпен с бинт. Боята наистина беше чудесна с лаково покритие. Но след една разходка по планините стана за пребоядисване. След като махнаха боята излезе истината.Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЕй, тоя много го е мързяло. Не земе да я направи с вестници и тиксо кат хората, ми ...Аз не вярвам в чудеса!
 Разчитам на тях!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар