Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Offroad-souls

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Offroad-souls

и на мен фюрера ми е интересен.
    за стефан знаем

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
      Ко се праиш на ощипана мома????
      Не бре, просто докато се пенсионирам ще интервюирам аз,
      после може и някой да интрвюира мен!
      Не разсъждавайте казионно!!!
      И не забрявяйте, няма система
      и никога няма да знаете кой е следващият точно.
      Но ще се съобразявам с вашите желания, ако са мнозинство!

Коментар

Аааа схванах вече
        О899 2б2 1З2

Коментар

Фюрера е един млад човек който ме шашка със знанията си и разъжденията си. В негово лице нямам притеснения за бъдещето на БГ(сигурен съм че не е единстевн).
          Стефан е уникален енземкпяр. Подобен "ензекпляр" от моите познати не познавам. Много хора от форунма искат да мо влязат под "кожата му" според мен (не зсим сигурен че е точна метафората), Каква е "автобиографията му", как и къде е учил и живял, от къде има знанията (които ме шашкат), защо постовете са му, критично песимистични и понякога апокалиптични, но в същотото време обосновани и реални.... Абе това реален човек ли е или "някакъв бот който да прави сайта интересен".
          Както вече казах списъка ми е дълаг, освен горе споменатите и "генералите" по рейтинг, има и други доста интересни юзери интересни за мен като реални личнисти, дори и хора (някои беез +право за лигитимация)
          О899 2б2 1З2

Коментар

Абе това реален човек ли е или "някакъв бот който да прави сайта интересен".
            Ами напълно истински и дишащ човек си е, трябва да се запознаеш с него на "живо" е още по-голяма капия.
            Поздрави Стефане-с най-голямото си уважение и респект към теб.
            LZ1PER

Коментар

Стефан ! И на мен ми е интересно, защото не го познавам, а постовете му, за дадена тема са точно на мястото си !
              Р.П.(RFF) 0898677590
              Пътна помощ
              ДЕНОНОЩНО

Коментар

енземкпяр

Обера и Стефан!!! Гласувам с двете си ръце /и двата крака/ за тях! Понеже не съм имала възможността да ги срещна на живо, пък определено привличат вниманието.. техните "души" ще са ми най-интересни.
                sigpic

Коментар

А на мен пък ми е интересен Венци Как е решил да се захване с форума и т.н.
                  Може и да е казвал, ама аз съм пропуснала
                  Май "най-исканите души" ще са на Венци, Стефан, Обера и ГАД-та
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

И после идва ред на мацките - те ще още по-интересни, защото са кът в такъв мъжки форум
                    [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Sofia Преглед на мнение
                      И после идва ред на мацките - те ще още по-интересни, защото са кът в такъв мъжки форум
                      Ама и на тях ли душите ще им разсъбличаме?
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Aз примерно бих искал да видя в рубриката колегата Zaarin който ми помогна в избора на ГПС а и не само.
                        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                        тел.088четири 9едно9 4нула4
                        -------------------------------------------------------

Коментар

Аз също съм за г-н.Венци Петров, човек отделил време,средства и желание за създаването на тоя Форум.
                          Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
                          Гласувам с двете си ръце /и двата крака/
                          Аааа... Di ти ме отрепа.Гласуването се изразява с вдигане на ръка а ти ...и..Представяшли си каква стойка се получава/пази мама очите/.
                          Land Rover Discovery:
                          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

GAD, хайде, до кога ще чакаме!
                            Грабвай кашона с бирата и хуквай да правиш интервютата!
                            С всяко появило се ново мнение, поглеждам с надежда, че е излязло първото интервю...
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

То първото е готово, съвсем скоро ще излезе черно на бяло (демек - на хартия), а после и тук. Дори и на мен ми е интересно кой ще бъде вторият. Хората, които заслужават да бъдат представени, а и ще бъдат интересни за всички, не са никак малко, така че имаме материал за "работа".
                              [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Sofia Преглед на мнение
                                То първото е готово, съвсем скоро ще излезе черно на бяло (демек - на хартия), а после и тук. Дори и на мен ми е интересно кой ще бъде вторият. Хората, които заслужават да бъдат представени, а и ще бъдат интересни за всички, не са никак малко, така че имаме материал за "работа".
                                Софиа, може би не е лошо да кажеш,
                                как да се докопаме до списанието все пак.
                                Аз примерно го чета, като ходя при Голди,
                                нямам абонамент, а и не съм го виждал по киоските.
                                Тук може ли да се поръча по някакъв начин,
                                или да се абонирам примерно?
                                Нека всеки си казва, аз искам абонамент.
                                Може ли от сега, или трябва на края на годината?!
                                Изобщо, осветли ни!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X