Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Ремонт на джипа на плажа завършва с...

Свий

X
- 

От: Ремонт на джипа на плажа завършва с...
Абе откъдето и да го погледнеш, не е нормална работата..,а аз в първия момент се зачудих що за език се говори ?0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
 - 

От: Ремонт на джипа на плажа завършва с...
Абе навсякъде можеш да срещнеш простотия...Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеЗатова нормалните хора ходят по Гърция, Турция и т.н. Гледах странно ниски цени дори за сЕдмица на Малдивите. Туризъм и селско стопанство ни бил поминъка - ей го туризъм!
Не си мисли, че на Малдивите не можеш да срещнеш бунаци...
Както казва колегата - добре, че бунаците са равномерно разпределени по земята и има баланс, щото иначе щяха да се появят вибрации и да грЪми
Преди седмица се върнах от Сейшелите - там ни 'нападнаха' китайци покрай тяхната нова година...
Абе хората със странния манталитет си личаха отдалеч...
А простотии правиха много - викане пред терасата (явно викаха 'Пешооооооо покажи се '
 , пиене, безконтролни деца (до фаза децата да бъркат с ръка във всички тенджери на шведската маса, а хотела бе от известна верига)...
Общо взето - сложиха в малкия си джоб дори някои националности по-близо до Европата

Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар