Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Counter-Strike или да се върнем назад във времето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Counter-Strike или да се върнем назад във времето

Ами хайде в 23:30, всички в сървъра и да се пуцаме Пък админите, колегата Иван си знае, ако питате мен, трябва той да си ги избира, като прецени ще е в полза ли този админ или няма Ника ми го има по-горе в темата
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Днес - 12.01.2014г. в 19.30 се надявам да видя всички желаещи вътре в сървъра. Нека се съберем максимум хора за да бъде интересно.

Коментар

Снощи имаше доста хора.Дано и днес да остане време да си махнем главите.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

В 19:30 съм в сървъра
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

След два дни игра, някъде доволно, мога да напиша 2-3 реда за сървъра:
            Ами, сървъра е готин, с готини хора, всичко точно, игра става, само хубави неща мога да кажа за него, харесва ми и ще си цъкам за напред в него
            Така, нещата които биха изнервили играчите:
            1) След 3 часа игра на Дъст_2, направо ти писва.... Всички ревем на админите да направят Вот, ама Йок Нека да е дъст, онли, но пак трябва малко разнообразие, при интерес на играчите
            2) Адски ме издразни, това "чудо", за Афк, което те киква на всеки 60 секунди, ами направо по едно време ми докара депресия.... Времето трябва да се увеличи, задължително, примерно на 2-3 рунда, през това време има админ, ако остане само този играч, Slay, ама такива афк не остават много, много... Нищо лошо няма, обаче, да има Камп-метър, даже е добре
            3)Админите, ами малко се мотат, дали нарочно или несъзнателно Типична гледка, има хакер, изписва го хака даже, от кой сайт е свален, ама те си гледат да си направят килчето, добре, че е Иван, та да ги нахока, малко Иначе админи има на линия доволно
            4) Същото положение и с Пинг-кика, ами разори ме това чудо, пинга над 35-40 не ми мърда, не знам на колко и как е настроен, но ме кикваше в продължение на 5-10 минути, какво ли не спирах, ама не... Доста хора се оплакваха от лаг, при мен не се появяваше Някой спомена, че по едно време фпс-то на сървъра скочило на 1 000, но не погледнах лично...
            Това забелязах аз, не го казвам от гледна точка да развалям имиджа на сървъра, ами просто като потребител изказвам мнение и евентуално насоки на къде да се работи
            Поздрави! Утре пак ви чакам, да си бием главите
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ако има мераклии, от мен дизайна на банера към форума. Приемам идеи какво да има на него на ЛС или тук за обсъждане. Минавам набързо, че пак нямам време, като се поосвободя малко ще започна и аз да цъкам, че отдавна не съм играл.
              Едно време с Бобчо цъкахме, ама... кога беше то..
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Preslav Peychev Преглед на мнение
                Ако има мераклии, от мен дизайна на банера към форума. Приемам идеи какво да има на него на ЛС или тук за обсъждане. Минавам набързо, че пак нямам време, като се поосвободя малко ще започна и аз да цъкам, че отдавна не съм играл.
                Едно време с Бобчо цъкахме, ама... кога беше то..
                Сега положението е майка плаче, не мога да взема никой Годините не мога да си докарам, пък за банера, то клан нямаме Вече на банери, с Светослав неска поиграхме и с Колегата Дефендъра Чакам старата група да се съберем
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ще помисля за афк дали да бъде удължен. Ако ще се борите за статистика не е гот да Ви убият 2-3 пъти набързо, докато вършите нещо друго.
                  Ще вдигна и пинга, въпреки че има ли играч с висок пинг, то той разкатава фамилията на всички.
                  Да, сървъра е на 1000FPS за да е максимално добър.
                  За картите...
                  След зачестилите запитвания за други карти, създадох анкета на тема "Кои карти искате да има в сървъра?".

Анкетата ще е активна 14 дни и може да дадете своя глас ТУК.

Горещо препоръчвам създаването на отбор от минимум 5 човека за да вървим напред към турнирите.

А,да Току що добавих и античийт.

Коментар

Докато тече анкетата ще има три карти:
                    de_dust2
                    de_aztec
                    de_inferno

Времетраене на всяка игра - 20 минути.

Още ли не сте вътре?

Коментар

Re: Counter-Strike или да се върнем назад във времето

А ко пуснеш асВалта ще си златен!

Коментар

Много желаещи за много екстри, но участниците все още са малко.
                        Бих пуснал всяка една карта, която се радва на общ интерес, но големите карти при 8-10 човека в сървъра не доставят наслада.
                        Анкетата все още тече, пускайте предложения и гласувайте. Целта и е да се получи максимално добър сървър за всички Вас.

Коментар

Обявявам първия турнир за открит и призовавам всички администратори да отделят повече време за контрол на сървъра!
                          Условията и наградите са описани ТУК.
                          Турнирът е индивидуален, защото все още няма сформирани отбори от всички форуми.
                          Побързайте, от Вас зависи!

Коментар

Колега май ще е по-добре картите да ги направиш с времетраене 30 мин. защото 20, докато почнеш да играеш ще смени мапа. Не съм влизал в сървъра, но по рано играех. С тая тема ме накара да си изтегля отново 1.6. Довечера може да поиграем ако желаете Ника ще ми е както тук във форума.
                            Nissan Terrano 2.7 TDi
                            ----------------------------
                            Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Направих всичко което зависи от мен да заиграя ЦС.
                              Не успях.
                              Добър съм на такива игри,но ЦС-а не можах да подкарам.
                              Защо някои не направи едно упътване-теглиш от ТУК,инсталираш ТАКА,пишеш сървъра ТУК....
                              Бих се включил с удоволствие...
                              Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Май и аз нещо не правя, както трябва. На 2 пъти ме изхвърли сървърът.
                                HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X