То няма какво повече да се каже.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се употребяват обувки Adidas
Свий
X
-
До: Как се употребяват обувки Adidas
Ами даа, за да си починат и ти като вървиш много се уморяваш нали?!
А на Globе мисля, че беше пишеше нещо от рода на "Имат една година гаранция,ако китайците не са ги сгафили нещо"...Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеАми даа, за да си починат и ти като вървиш много се уморяваш нали?!
А на Globе мисля, че беше пишеше нещо от рода на "Имат една година гаранция,ако китайците не са ги сгафили нещо"...
Като ги носиш през ден - маратонките ще изкарат една година, а ако ги носиш всеки ден ще изкарат само половин година! Те маратонките нямат километраж да мериш пробег и за това издръжливостта се измерва в период на носене.
Ей за това се удължава живота.
Всъщност най-дълготрайни стават когато не ги носишNissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Тия пак са добре... имаше един модел с компютър в подметките. Един приятел си взе... ама се оказа, че не са водоустойчиви
.
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Много ценни указания!
Как без тях човек да се сети за фундаменталната роля на чорапите?
А това за използването през ден е универсално. То с успех може да се прилага за четки за зъби, вилици, и даже (с извинение) за всяко едно руло тоалетна хартия.
В соцвремената бях купил кухненски шкаф - мивка, от плоскости, облепени с бял гетинакс. Знаете ги, моделът беше така да се каже "общонародна мивка".
Та на упътването пишеше, че производителят не отговаря за повреди, ако изделието е било излагано на влага.
Поздрави!Искам България чиста!
Коментар
-
Не е смешноВ края на август купих си Адидас за 120 лв от "главната" в Бургас от "фирмения" магазин.....На третия ден се скъсаха
Вече бях в Варна и не ми се връщаше. Тъй че гаранция-франция. А на времето от Унгария си купих Адидас за 65 USD и не съм ги свалял от краката почти 4 години....Ако не беше тъща да ги изхвърли щяха да искарат още година-две
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеНе е смешноВ края на август купих си Адидас за 120 лв от "главната" в Бургас от "фирмения" магазин.....На третия ден се скъсаха
Вече бях в Варна и не ми се връщаше. Тъй че гаранция-франция. А на времето от Унгария си купих Адидас за 65 USD и не съм ги свалял от краката почти 4 години....Ако не беше тъща да ги изхвърли щяха да искарат още година-две
Още са здрави но като ги сложа 2-3пъти,и в пералнята
а имам 2 чивта от 99-2000година,раздърпани вече- (за работа) един път не са ми спарвали краката! баси и ментетата дето наизлязоха
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеНе е смешноВ края на август купих си Адидас за 120 лв от "главната" в Бургас от "фирмения" магазин.....На третия ден се скъсаха
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар