Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се употребяват обувки Adidas

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се употребяват обувки Adidas

То няма какво повече да се каже.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от cveti; 02-05-08, 21:54.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

До: Как се употребяват обувки Adidas

Ами даа, за да си починат и ти като вървиш много се уморяваш нали?!
    А на Globе мисля, че беше пишеше нещо от рода на "Имат една година гаранция,ако китайците не са ги сгафили нещо"...
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Е то и на този Adidas пише "Made in China", иначе си е оригинален
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        Ами даа, за да си починат и ти като вървиш много се уморяваш нали?!
        А на Globе мисля, че беше пишеше нещо от рода на "Имат една година гаранция,ако китайците не са ги сгафили нещо"...
        Не, грешиш!

Като ги носиш през ден - маратонките ще изкарат една година, а ако ги носиш всеки ден ще изкарат само половин година! Те маратонките нямат километраж да мериш пробег и за това издръжливостта се измерва в период на носене.

Ей за това се удължава живота.

Всъщност най-дълготрайни стават когато не ги носиш
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Тия пак са добре... имаше един модел с компютър в подметките . Един приятел си взе... ама се оказа, че не са водоустойчиви .
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ако пък си ги носиш в чантата,ще са вечни.....

Коментар

Е те хората са написали - Ако няма надпис "waterproof" значи текат
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Много ценни указания!

Как без тях човек да се сети за фундаменталната роля на чорапите?

А това за използването през ден е универсално. То с успех може да се прилага за четки за зъби, вилици, и даже (с извинение) за всяко едно руло тоалетна хартия.

В соцвремената бях купил кухненски шкаф - мивка, от плоскости, облепени с бял гетинакс. Знаете ги, моделът беше така да се каже "общонародна мивка".

Та на упътването пишеше, че производителят не отговаря за повреди, ако изделието е било излагано на влага.

Поздрави!
                Искам България чиста!

Коментар

Не е смешно В края на август купих си Адидас за 120 лв от "главната" в Бургас от "фирмения" магазин.....На третия ден се скъсаха Вече бях в Варна и не ми се връщаше. Тъй че гаранция-франция. А на времето от Унгария си купих Адидас за 65 USD и не съм ги свалял от краката почти 4 години....Ако не беше тъща да ги изхвърли щяха да искарат още година-две
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Аз последно си взех GEOX и съм доста доволен. Наистина не запарват и не се вмерисват. Поне за момента не са изобщо, но гаранция няма като знам какво стана с предишните
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                      Не е смешно В края на август купих си Адидас за 120 лв от "главната" в Бургас от "фирмения" магазин.....На третия ден се скъсаха Вече бях в Варна и не ми се връщаше. Тъй че гаранция-франция. А на времето от Унгария си купих Адидас за 65 USD и не съм ги свалял от краката почти 4 години....Ако не беше тъща да ги изхвърли щяха да искарат още година-две
                      Аз от същия магазин си взех маратонки,и за три дни ми вмирисаха краката Още са здрави но като ги сложа 2-3пъти,и в пералнята а имам 2 чивта от 99-2000година,раздърпани вече- (за работа) един път не са ми спарвали краката! баси и ментетата дето наизлязоха

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                        Абе Золтане, все такива неща ти се случват... ужаст...Като дойдеш в София ще те водя да си харесаш маратонки - там няма лабаво.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X