Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Па се бъркам де не ми е работа...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Па се бъркам де не ми е работа...

Вчера леко на рожден ден, сериозно мъртво пиян се прибираме с жена ми къмто 4:30 сутринта (ко вчера ти су беше преди 5 часа има няма) гледам кучето се опикал и си викам дай да го изкарам малко да се припознае в храстите.

Та излизам и кво да видя за мое най-голямо изненада - некви трима бабанки застанали там дето паркирам и най-невинно гепат един бмв Х5 джипе. Викам си аз на себе си абе тея нормални ли са

После викам им на тях "Абе вие нормални ли сте бе ? Стига гепи джипа ууууууууу бее, нали утре ше ти скочат 44 души на главата тва са застраховани коли, уу чиба бе ша ви е*а!" и оп-оп-оп най-невинно трите бабанки се приплъзнаха надолу по алеята все едно нищо. Викам аз полицията, те като никога за 3 минути дойдоха.

Ключалката на Х5-цата разбита, общо взето на последната крачка от гепеното съм ги спрял. Сега мисля да го търся пича да ме черпи щото немаше да види таквъз зор да си търси джипа после

Ама па се бъркам де не ми е работа ей, само простотии се чудя да забъркам, ама заклевам се ако пипаха по мойто джипо немаше да ги пусвгам а направо им бях скочил как бях пиян, щех да им цепа главуните.
    VW Touareg V10, 5000cc

До: Па се бъркам де не ми е работа...

Евлата,Мите.Ама си и имАл късмет,че не са те таковАли тебе.Тъй де,трима на един.
    П.С.Кат гледам,баце,как пишеш,май още не си слезнАл от черешата...Легай да спиш......майтап...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

леле колко съм си аз пиян, екстра ми е , утре рожден ден вчера нещо леко да загреем то си станА гьостерица
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Браво бре човек!!! Ама следващия път първо викай куките, че може да се развие сценарий на Соти
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Браво Митак! Само тъй! Ама следващия път като извеждаш кучето си носи пушка па ги нагърми хууууубаво в гъзята тез мърши!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            Браво бре човек!!! Ама следващия път първо викай куките, че може да се развие сценарий на Соти
            Преди това точно слушах метал, бех се надъхал кат за 4-ма
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
              Преди това точно слушах метал, бех се надъхал кат за 4-ма
              Малиййй , добре , че не си гледал "Петък 13-ти"....

Коментар

Tutin, Браво и моите уважения!
                VPetrov.photography

Коментар

За..и, миналата година спасяваха едно черно девойче така дето я биеха, после па се чудих с кой ъкъл се бъркам у гнилото, но пък кво, поне добре постъпих. Пък по-миналата беше супер, гледам некви се правят на кълбета на плиска в тъмното викам да ги разтаковам нали да не се утепат, като приближих и се разбягаха, отдолу на кълбетата гледам една лелка на 45-50 реве. Те я обрали и шутове, викам ооо тва нема така да се размина и спринт след онея яко, първия дето го достигнах спънка отзад в краката и пребиване по лице. А то с маска на лицето, такава черна шапка и резано за очи и уста. Нема такива тупаници по маската В едни момент викам я да го видя каква пластична хирургия на лицето му направих и дали е готов за пълна промяна, махам маската а то отдолу едно русо момиче на има няма 18 години

Край край край, на къде е тръгнал света.. пуснах го да си бега леко покривено, но живо и без досие.
                  Последно редактирано от tutin; 22-09-07, 09:07.
                  VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X