Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Помагало по физика

Свий

X
- 

До: помагало по физика
Остана ми само 3-та част математика ама като я гледам тая май няма да ми свърши работаПървоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеАз имам едно по математика 2.

Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
 - 

Е защо да не свърши? Слагаш я до теб и преписваш смелоПървоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеОстана ми само 3-та част математика ама като я гледам тая май няма да ми свърши работа
 Разбира се преди това предишната вечер трябва да си "набрал" материала по мат 3. Най-добре с Брайлово писмо за да не бие на очи.

Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
 - 

Ейййй ма вие сте си направо за (18+)Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеВъййй , де тоз късмет

Коментар
 - 

Ооооооо ти зарежи да седнем да ти пишем нещо ако вземе да почнеме да прелистваме пищоваПървоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеНай-добре с Брайлово писмо за да не бие на очи.

Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
 - 

Ти остави , ами ще има припадъци щото нали кръвта бяга от мозъка в такива случаи...Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеОоооооо ти зарежи да седнем да ти пишем нещо ако вземе да почнеме да прелистваме пищова

Коментар
 - 

Тъй де , тъйПървоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеТо пък големите мозъци!Колко кръв му трябва?Важното е да има където си е найстина необходимо(кръв
)

Коментар
 - 

Е са станАхте супер подозрителни като влезете у час с банката с глюкозичка боцната венозно, за да не припадате...
Те затова даскалките са най-страшни, щот ги знаят всичките тези номера че и други също

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар