Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дадоха ми пари за боклуци....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дадоха ми пари за боклуци....

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
    Не е послушал баща си ...
    .........
    И Гената и Ники, и ти бъркате. Другия път, като минете покрай мене ще ви покажа що. Сега верно е отпуск, ама скоро се връща.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
      От 3-4 часовника(от старите с стрелки и жълта рамка) излиза 1грам злато!Проверено няколко пъти!
      90 лв. за 2 г. злато не са ли колкото и в заложна къща, при това трябва и да се добие.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Друг вариант..
        Подкарват ги ако са спрели, застават на някой главен път със засилен трафик, вдигат предния капак на колата (най-често с румънска регистрация), махат като идиоти и някой балък спира, намазват го едно хубаво, че колата се е прецакала и трябва да хващат пътна помощ до Румъния, а парите свършили, две циганета реват на задната седалка, балъка вади от джоба 50-60лв. щот ролекс за без пари и всичко е шест точки..
        Това са групировка между другото.. Спират преди покрай петолъчката лятото, две коли спират на по 10 километра от тях и им звънят по телефоните ако идват полицаи..
        Доста умници се озъбиха с позеленели златни пръстени..

Коментар

Това беше преди 10-тина години, ама може да са почнали пак, макар че не съм виждал от тогава.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            Това беше преди 10-тина години, ама може да са почнали пак, макар че не съм виждал от тогава.
            Има ги, повярвай ми..

Коментар

Ти си на кръстопът, виждаш повече, сигурно ги има щом пишеш. Просто аз не съм ги виждал отдавна. Ама пък на мангал как ще спра, не е истина.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

18 Jewels или както му казваме 18 ,, камъка" ще рече, че има 18 рубинени кристалчета в които лагеруват осите на механизма. Много от тези часовници са правени преди да се внедрят изкуствените камъни, които са и много по- евтини. Тоест от един часовник на дядо се добиват 18 естествени скъпоценни камъка, макар и малкокаратни. Манго си знае работата
                Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

Коментар

Нали си виждал колко са големи рубините вътре, нямат и 0,5мм.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Последния случай, който видях, миналото лято, до село Горно Александрово (на 2км от Петолъчката), едно младо, интелигентно изглеждащо момче спря и веднага му бутнаха нещо в ръцете, ама бащата свали прозореца на буса, намали скоростта и се развика: "Лъжат! Нищо не купувай".. Момчето запали и си тръгна..
                    Кой знае колко кълначки поехме след това ама сме живи и здрави все още..

Коментар

Такъв тип техника се продава само в специализирани антикварни магазини . Във всички останали случаи си се прекарал . Преди няколко години един колега донесе в работата един стар и не работещ швейцарски джобен часовник марка Мовадо или нещо от сорта за която никога нищо не бях чувал. Насочих го към един познат часовникар - антиквар и след справка в каталозите се оказа че този часовник дори и в не работещо състояние цената му тръгва от 3 000 евро нагоре .
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ако са били руски часовници, чисто и просто добиват злато от покритието на корпусите. Ако са били някакви по-стари, от западни държави, тогава може и да си се минал.
                        Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Те, специализираните амтикварни магазини в България хич не се хранят от незнанието на хората. Виждал съм с очите си и съм чувал от първа ръка за редица случай на заблудени собственици, уви. От писалки Монблан, през запалки, метална кухненска посуда, табакери, мебели и какво ли не. Преди време е имало и неща за продан, сега вече почти всичко е изгребано.

Коментар

Сега има интернет и можеш да си направиш справка за всичко .
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Добре де, и като разбереш дали и с колко си се минал - с какво това ще ти "направи деня" ?

Похарчи си парите с кеф и следващия път просто помисли малко повече. Или предварително провери кое колко струва от нещата, които смяташ да продаваш, пък било на цигани, било на други

Поздрави!
                              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                                А ти поне не ги ли попита,ей така от любопитство за какво им са?Гоблин и Николай може да са прави,ма на мен ми се струва че циганин не би дал 90лв само за един оглед,с цел кражба след това.
                                +1
                                Не 90лв., а 90ст. няма да дадат за оглед, освен ако наоколо има обществен неохраняем трезор,
                                ама тогава мангалите ще са най-малкия проблем.

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                                Добре де, и като разбереш дали и с колко си се минал - с какво това ще ти "направи деня" ?

Похарчи си парите с кеф и следващия път просто помисли малко повече. Или предварително провери кое колко струва от нещата, които смяташ да продаваш, пък било на цигани, било на други

Поздрави!
                                И с колежката съм съгласен.
                                ... и що гледате в паницата на хората (доколкото минават за такива ),
                                дошли са с пари, а колегата ги е взел.
                                Свирено е !
                                Да пийне някоя студена бира или ракия, пък ако не са останали, някоя друга студена водица.
                                ... а всъщност, може да се окаже, че колегата е направил добра сделка.
                                Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 22-08-12, 16:47. Причина: бързане
                                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X